2777
2789
عنوان

دارن میان خاستگاریم تو شک افتادم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 48 پست
قبلا رفتم‌مشاور..گفتم بهش که نمیخوام نامزدی تیر ماه باشه دیگه چند ماه رفت و امد کنیم..شهرامون هم دور ...

گلم اگر خودتو دوس داری کلا ردش کن ها ازدواج شوخی نیس نزار هیچ کس ازادیتو بگیره اسیر به دنیا نیوندیم که اسیرم بریم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من تو شرایط مشابه تو بودم. کسی که ادعا داشت عاشقمه و در عین حال میخواست محدودم کنه .... تازه مثل خاس ...

پس بنظر شما هم دوست داشتن محدود کردن نیست؟منم از محدودیت خوشم نمیاد راستش به خودشم نگفتم چیکار کن چیکار نکن ولی این تا رفت شهرشون با همه دوستاش قطع ارتباط کرد و حتی کافه ک جایی هم نمیره..لباس پوشیدن و همه چی..از منم اینو میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شرایط مشابه تو بودم. کسی که ادعا داشت عاشقمه و در عین حال میخواست محدودم کنه .... تازه مثل خاس ...

اره خوش بحالت من خدا از اون بالا به سرم سنگ بندازم شوهرم اول گفت دانشگاه نرو الانم تو خونه زنداتیم

پس بنظر شما هم دوست داشتن محدود کردن نیست؟منم از محدودیت خوشم نمیاد راستش به خودشم نگفتم چیکار کن چی ...

چرا میخوای قبولش کنی ؟ فکر میکنی دیگه کسی مثل اون دوستت نخواهد داشت؟

چرا میخوای قبولش کنی ؟ فکر میکنی دیگه کسی مثل اون دوستت نخواهد داشت؟

انقد بهم گفته از خانوادم بیشتر دوست دارم و مطمئن باش هیشکی مثل من دوست نداره شاید رفته تو ذهنم که اول شرایَطشو قبول کردم الان دو به شک ام..

اره خوش بحالت من خدا از اون بالا به سرم سنگ بندازم شوهرم اول گفت دانشگاه نرو الانم تو خونه زنداتیم

از بس عالم و آدم میگفتن عاشقته حس میکردم نباید از دستش بدم.توی آخرین لحظه زدم زیر همه چیز . 

یعنی دوست دارم بهم محبت شه همش و اینا؟نه واقعا

چون من از صحبت های شما این برداشتو کردم دختر خوب بزار از تجربه خوب خودم بگم هیچ وقت مبهوت و عاشق زبان یه فرد نشو همین که اون گفت دوست دارم و این چیزا زود باور نکن عشق واقعا زبانی نیست عشق باید از درون شعله ور بشه و تو رو هدایت کنه به سمت معشوق ببین واقعا بهش حس داری یا نه؟ازش اگه به صورت 100 درصدی خوشت میاد به نظرم قبول کن ولی فقط احساساتت رو دخالت نده آینده نگر باش ببین واقعا باهاش جور میشی یا اینده ی خوبی باهاش در انتظارته یا نه امیدوارم تو تصمیمت نهایت دقت رو خرج بدی موفق و پیروز باشی تو همه زمینه های زندگیت:)

انقد بهم گفته از خانوادم بیشتر دوست دارم و مطمئن باش هیشکی مثل من دوست نداره شاید رفته تو ذهنم که او ...

بخدا این حرفا رو میزنی یاد خودم میفتم . ببین از من به تو نصیحت دلت برای هیچکس نسوزه. خودت از همه مهمتری . با عقلت تصمیم بگیر . اینکه اون تورو دوس داره مشکل خودشه . این تویی که باید ببینی خودش و اخلاقیاتش و شرایطشو میپسندی یا نه... اصلا به اینکه دوست داره فکر نکن . چیز های مهمتری هم هست 

چون من از صحبت های شما این برداشتو کردم دختر خوب بزار از تجربه خوب خودم بگم هیچ وقت مبهوت و عاشق زبا ...

اونم همش بهم میگه به احساست بهم فکر کن شوخی نیستو ما دیگه قرار نیست جدا شیم..با مادرم هم همش در ارتباطه اخه مشکلی پی میاد بینمون مادرامون زنگ میزنن..نمیدونم دیگه واقعا موندم دوست داشتن چجوریه😔

یه چیزی تو همین مایه ها.  رفت و آمد داشتیم

یعنی خانواده ها میدونستن؟اخه ما واسه جمعه قرار خاستگاری گذاشتم اونا از شهرشون پاشن بیان..کلی خرید کردن واقعا نمیدونم چی به پدرم بگم..بابام میگه نامزد هم بکنید ممکنه یهو بگی نه خوشم نمیاد دیگه ازش..ولی اونا میگن جدایی ای در کار نیست

سر کار هم میگه محیط مردونه نباشه..دوس ندارم با مرد ها در ارتباط باشی

کاش خودشم با زنا ارتباط نداشته باشه