سلام من ۱۹ سالمه..دو ماه پیش دوست ۴۰ ساله پدرم با خانوادشون اومدن خونمون..منم اونموقع حال خوبی نداشتم شبیه افسرده ها بودم..ولی پسرشون که منو دیده بود خوشش اومده بود ازم حالمو خوب میکرد همیشه بعد یه مدت گفت عاشقم شده قصدش جدیه..خلاصه بعد اینکه برگشتن شهرشون زنگ زدن برای اینکه بیان خاستگاری..تو این دو ماه ما همش با گوشی در ارتباط بودیم بشناسیم همو..خیلی پسر با احساس و صاف صادقیه ولی من خیلی درونگرام شبیه اون نیستم خیلی بهم ثابت کرده واقعا عاشقمه ولی دوس داره منم شبیه اون بروز بدم همیشه فوق العاده حساس و احساسیه چون گذشته سختی هم داشته..ولی میگه قبلا اینو تجربه نکردم با کسی اینطوری نبودم خیلی مغرور بودم غرورمو گذاشتم کنار بخاطرت..تو این دو ماه یه خواسته هایی هم ازم داشت و داره که من قبول کردم ولی الان شک افتاده تو دلم..به مامانم هم گفتم..مثلا میگه که..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر پر رو تو باید شرط بزاری اون میزاره اینو ردش کن اگر تو اینده هم خواستگار اومد مهریه زیاد مهم نیس تموم حق هاتو بگیر از طرف حق طلاقو حق تحصیلو شغلو حضانتو
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
من تو شرایط مشابه تو بودم. کسی که ادعا داشت عاشقمه و در عین حال میخواست محدودم کنه .... تازه مثل خاستگار شما به صراحت نمیگفت اینکارو بکن یا نکن اما در عمل نشون میداد .... در آخر باهاش ازدواج نکردم و با همسرم آشنا شدم.یه پسر روشن فکر و مرد زندگی.... بعد ها گفتم چه شانسی آوردم زنش نشدم...
چقدر پر رو تو باید شرط بزاری اون میزاره اینو ردش کن اگر تو اینده هم خواستگار اومد مهریه زیاد مهم نیس ...
قبلا رفتممشاور..گفتم بهش که نمیخوام نامزدی تیر ماه باشه دیگه چند ماه رفت و امد کنیم..شهرامون هم دوره خب..بعد نامزد کنیم..اونم گفت من نمیخوام دوست پیر دوست دختر باشیم