2777
2789
عنوان

دارن میان خاستگاریم تو شک افتادم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 48 پست
مثلا ازم خواسته بعد ازدواج با دوستی در ارتباط نباشم مگر تلفنی..اینم‌بگم چون آشناعن گفتین نشون هم بکن ...

گلم ردش کن پیر میشی به شدت تعصبی ان شوهر متم اینجوریه تو فک طلاقم تو خونه زندانیم کرده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش سر کار میرفتم دو شیفت..شرایط خونه برام خوب نبود اعتماد به نفس نداشتم همش تو فکر میرفتم ناراحت بو ...

صد سال سیاه با این ازدواج نکننننننن

صد سال سیهههه

خودت رو بدبخت نکنننن 

اسی جان عزیزتتت. 

چقدر پر رو تو باید شرط بزاری اون میزاره اینو ردش کن اگر تو اینده هم خواستگار اومد مهریه زیاد مهم نیس تموم حق هاتو بگیر از طرف حق طلاقو حق تحصیلو شغلو حضانتو

عزیزم با شرایطی که گذاشته حق داری شک کنی من این دوران تو خونه بودن توی یک شهر غریب داشتم خیلی سخته ن ...

گفته مشکلی نیست گواهی نامه بگیر به مامان اینات سر بزن برو خرید 

اره میترسم بعدا پشیمون شم بگم کاش میرفتم دانشگاه زندگی مجردیمو میکردم چند سال دیگه ازدواج میکردم

اره همین که فک میکنی ببین اگه نری دانشگاه یکی مثل من میشه تو دلت میموته من الان کتاب درسی میبینم گریم میگیره

گفته مشکلی نیست گواهی نامه بگیر به مامان اینات سر بزن برو خرید 

الان میگه بعدع ازدواج از هیچ چی خبری نیس

اره میترسم بعدا پشیمون شم بگم کاش میرفتم دانشگاه زندگی مجردیمو میکردم چند سال دیگه ازدواج میکردم

اسی نشسته ام به در نگاه میکنم اه میکشم..... 

ببین ردش کن بره. 

من که تو رو نمیشناسم برای خودت میگم دلم برات میسوزه با این روزوارت سیاه میشه. 

دقیقا هم همینه...تو باید کلی زندگی کنی تو جامعه نه که اول جوونی بچپی تو خونه و تارک دنیا بشی..

난 물만난 물고기 soak up the music

من تو شرایط مشابه تو بودم. کسی که ادعا داشت عاشقمه و در عین حال میخواست محدودم کنه .... تازه مثل خاستگار شما به صراحت نمیگفت اینکارو بکن یا نکن  اما در عمل نشون میداد  .... در آخر باهاش ازدواج نکردم و با همسرم آشنا شدم.یه پسر روشن فکر و مرد زندگی.... بعد ها گفتم چه شانسی آوردم زنش نشدم... 

چقدر پر رو تو باید شرط بزاری اون میزاره اینو ردش کن اگر تو اینده هم خواستگار اومد مهریه زیاد مهم نیس ...

قبلا رفتم‌مشاور..گفتم بهش که نمیخوام نامزدی تیر ماه باشه دیگه چند ماه رفت و امد کنیم..شهرامون هم دوره خب..بعد نامزد کنیم..اونم گفت من نمیخوام دوست پیر دوست دختر باشیم