2777
2789
همکلاس های من خیلیاشون ۶ یا ۷ تا بچه بودن پدرشون بقالی داشت یا کارمند بود ولی دانشگاه آزاد میومدن

مهمترین علت گرونی توی کشورمون اول کم کاری مسئولین هست اش دوم بانک ها  سوم بعضی از قشر ثروتمند که باعث تورم می شن . 

مهمترین علت گرونی توی کشورمون اول کم کاری مسئولین هست اش دوم بانک ها سوم بعضی از قشر ثروتمند که باع ...

همه اینا هست 

باضافه اینکه دلار اونموقع ۵۰۰ تا تک تومنی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یا با ادمهای پولدار در ارتباط بودی یا در رویا هستی اخ کی اکثرا میرفتن اروپا و خارج اونها یه عده ...

ترکیه طبقه متوسط براحتی میرفتن

پولدرا هم اروپا با تور یا با دعوتنامه

مهمترین علت گرونی توی کشورمون اول کم کاری مسئولین هست اش دوم بانک ها سوم بعضی از قشر ثروتمند که باع ...

والبته دشمن خارجی . توی افغانستان اینترنت قطع شد یکی از کانال های قیمت گذاری دلار از کار افتاد . این یعنی هم دشمن خارجی و هم مسئولین .....

برنج عنبربو قیمتش از برنج طارم یا هاشمی ارزونتره۲۲۰،۲۳۰ تومن خوشمزه هم هست حداقل از این بخرین نمونین

والا اینم گرونه برامون دو ماهه برنج هندی مژده خریدیم مصرف می کنیم..من خودم خوزستانیم تو مرکز برنجیم ولی کیلو ۳۰۰دارن میفروشن کشاورزا

والا اینم گرونه برامون دو ماهه برنج هندی مژده خریدیم مصرف می کنیم..من خودم خوزستانیم تو مرکز برنجیم ...

خدا کمک کنه به همه

خب گرون میفروشن اره خوزستانم برنج خوبه

ولی هندی نخورید کلا سمه 

ترکیه طبقه متوسط براحتی میرفتنپولدرا هم اروپا با تور یا با دعوتنامه

ترکیه همین الان هم ماشالله تا دلت بخواد میرن اون ادمهایی که شما میدید درست پایین جامعه بودن که سفرهای اروپایی میرفتن که فقط پول دست اونا بود الان پول پرکنده شده دست همه هست اگر قرار باشه یه عده فقط نفس بکش یه عده هم حیاط خلوطشون اروپا باشه ترجیح میدم الان باشه همه یه جور زندگی کنیم