2777
2789
عنوان

چرا پوشک نواری رو ب بچه نمیزنن؟

1472 بازدید | 59 پست

فقط برا بعد زایمانه. قیمت پوشک ای دیگه گرون شده چند بار از این پوشکا استفاده کردم فعلا چیزیش نشده چرا همینام قیمتش فرق داره سایز بزرگ یکیش 50 یا بسته دیگه 38؟

کی میگه نمیزارن برا بچه

میزارن

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نواری بغلش جمع نمیشه میزنه بیرون بعدم باید با یه چیزی محکم کنی دیگه اون و پلاستیک یا هر چی مثل اونایی که قدیم باهاش کهنه میبستن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
چون مخصوص پوست بچه نیست بسته نمیشه و اسمش روشه نوار بهداشتی نه پوشک بچه

ووای۲روز همش تو فکرم بچه ها چجوری پوشکشون تحمل میکنن چند روز پریودم یعنی تو نوار بهداشتی ابپز شدم😭😭😭طفلی ها خیلی گناه دارن

اونا اصلش پوشک بجه بوده بعدها خانما به جای نوار استفاده کردن، ولی در کلا جذب ش زیاد نیست خیلی باید تند تند عوض کرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

فک نکنم بشه ها کثیف کاریش بیشتره حالا این کثیف کاری ب کنار اون که چسب نداره ببندیش باید با کهنه ببندی ک اونم میزنه بیرون

خدایا تورا شکرگزارم برای بزرگ ترین نعمتم سلامتیم❤️🙏