2777
2789
عنوان

بچه ها قرمه سبزی پختم‌کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 91 پست

منم تو قورمه سبزی نیم ساعت آخر زعفرون میزنم اینهمه زاویه با زعفرون تو قورمه سبزی رو متوجه نشدم؟؟؟

بی مزگی به خاطر اینکه جا نیفتاده یا سبزی خوب سرخ نشده یا نمک و ترشی خورشت کمه!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترخداا به قورمه سبزی هاتون رب نزنید.اخه رب از کجا درومدپیاز زیاد زدی یه دونه کافی بود.فلفل سیاه و قر ...

رب در حد یه قاشق لعاب خوبی به قورمه میده عزیزم .

دارچین که برای قورمه نیست برای قیمه اس گلم. فکر کن قورمه مزه طعم دارچین بده چیز حالبی نمیشه

میگی رب نزنین بعد میگین چوب دارچین..! اخه قورمه با مزه دارچین که بدتره...یا با طعم ادویه کاری!!1! ...

رسپی قورمه سبزی توش دارچین میخواد

مگه شما موقع سرو روی قورمه سبزی دارچین نمیریزید؟

ادویه کاری میخواد دیگه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ترخداا به قورمه سبزی هاتون رب نزنید.اخه رب از کجا درومدپیاز زیاد زدی یه دونه کافی بود.فلفل سیاه و قر ...

دارچین بیشتر برای قیمه استفاده میشه تو قرمه سبزی مزه خوبی نمیگیره

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
رب در حد یه قاشق لعاب خوبی به قورمه میده عزیزم .دارچین که برای قورمه نیست برای قیمه اس گلم. فکر کن ق ...

همدانی ها به قورمه سبزی درست کردن معروفن.ما از هر شهری قورممونو خورده دستورشو پرسیده.قورمه سبزی سرده پس دارچین میخواد.الا تو رسپی اصلیش میخواد.چه ربطی به قیمه داره.رب گوجه نباید زد رب الوچه و نارنج اینا باید زد.رسپی اصلی رو بخون متوجه بشی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دارچین بیشتر برای قیمه استفاده میشه تو قرمه سبزی مزه خوبی نمیگیره

پس شما روی قورمه سبزی چی میریزی؟دارچین باید ریخت

همدانی ها به قورمه سبزی درست کردن معروفن.ما از هر شهری قورممونو خورده دستورشو پرسیده.قورمه سبزی سرد ...

من اولین باره میبینم تو دستور قورمه سبزی دارچین و ادویه کاری هست عزیزم