2777
2789
عنوان

چرا پوشک نواری رو ب بچه نمیزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 59 پست
عزیزم چجوری یاد بده

با اون ش و ر ت گره ای هایی ک برا بچه هاس. بجای کهنه نوار میزاری. بعد نوارو میندازی دور مشما رو میشوری فقط

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم بشه ها کثیف کاریش بیشتره حالا این کثیف کاری ب کنار اون که چسب نداره ببندیش باید با کهنه ببند ...

با لاستیکی میبندن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

اونا میسوزونه آخه 

پوست بچه حساسه پارچه نخی بذار 

مشما گره ایم نگیر گره اش شل و سفن بشه داستان داری

از این شورتی ها که دکمه دارن بگیر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اونا اصلش پوشک بجه بوده بعدها خانما به جای نوار استفاده کردن، ولی در کلا جذب ش زیاد نیست خیلی باید ت ...

پوشک بچه و پد بهداشتی همیشه با هم فرق میکرده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اسم روش نوار بهداشتی نیس

من به چشم پوشک نگاه میکنم عکس بجه هم داره من وقت اسهالشون از همونها می بستم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻