2777
2789
عنوان

چرا پوشک نواری رو ب بچه نمیزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 59 پست
همین یکتا هست از تظر اینکه پلاستیک نمیبندی و طرحاش قشنگن خوبه ولی میگم زیر لباس بد میشه قلمبه میشه ب ...

ممنون که جواب دادی عزیزم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
پوشک بچه و پد بهداشتی همیشه با هم فرق میکرده 

بله میدونم‌،ولی منظور این خانم‌پوشک بچه هایی هست که دو سایز داره  حتی روش عکس بچه داره بسته بندی هاش هم زرد و نارنجی، پوشک کامل نیست مث مای بی بی ،باید شو رت گره ای باشه باهاش استفاده بشه، ولی بعضی خانم ا با خونریزی زیاد از اونا استفاده میکنن به جای پد،معمولا بعد عمل و زایمان هم پیشنهاد بیمارستان اونه چون خونریزی زیاده پدقابل استفاده نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برای بچه چیزی تولید شده به اسم پوشک بچه.

خ‌دمون که نوار میزاریم سختت

بچه چه گناهی کرده یک چیز اینطوری بین پاهاش باشه

تازه ی چیزیم از روش بسته بشخ اینو نگه داره./

گناه داره توی این گرما

الانم حرف بزنیم شونصد نفرررذذ ریپلای میکنن

که دلمون میخواد بچه بیاریم جنی اگر پول پوشک نداریم!!

یا میان میگن وقتی حامله شدیم گرونی نبود!!! 

💕

چون برای بچه چیزی تولید شده به اسم پوشک بچه. خ‌دمون که نوار میزاریم سختت بچه چه گناهی کرده یک چیز ...

منکه با نوار مشکلی ندارم چرا اینقدر بزرگش میکنین اون بچه هم اذیت بشه گریه میکنه ک خداروشکر بچه من واکنشی نشون نداد

منکه با نوار مشکلی ندارم چرا اینقدر بزرگش میکنین اون بچه هم اذیت بشه گریه میکنه ک خداروشکر بچه من وا ...

اگر مشکلی ندازی چرا سواال میکنی؟

قرار نیست همه مثل شما فکر کنیم‌ که

نظرسنجی یعنی همین..

💕

اگر مشکلی ندازی چرا سواال میکنی؟ قرار نیست همه مثل شما فکر کنیم‌ که نظرسنجی یعنی همین..

با چند بار بستن ک مشکل ندیدم من کلی پرسیدم ک مثلا در طول دو سال عوارض داره یا ن

با چند بار بستن ک مشکل ندیدم من کلی پرسیدم ک مثلا در طول دو سال عوارض داره یا ن

برای زایمان من گذشتتت بودن

با یکبار خونریزی کامل جمه میشد.

یک تحقیقی سالها پیش منتشر شده یود

علت واریکوسل و دفرمه شدن الت تناسلی مردا میتونخ ارنباط داشتهب باشه با کهنه بستن(منظور استفاده از کلفت و لایه زیاد)

در دخترر هم جاذب نباشه عفونت ادراری میاره..

من خودم هانیز میبندم و‌شبا پریما 

اصلا دلم نمیاد چیز کلفت حتی مولفیکس ببندم

💕

برای زایمان من گذشتتت بودن با یکبار خونریزی کامل جمه میشد. یک تحقیقی سالها پیش منتشر شده یود علت ...

😨😨قدیمیا چجوری میبستن ک بچه هاشون الان بزرگ شدن و سالم موندن