2777
2789
عنوان

چرا پوشک نواری رو ب بچه نمیزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعتی یه بار ! چه سخت.... پس دائم در حال عوض کردن بچه ای.

دقیقا🥴🤕

چون. کهنه مثل پوشک قدرت جذبش بالا نیست هوا هم گرمه. میگم گناه داره اذیت نشه ...فعلا ن جایی میرم ن بیرونی چون هوا گرمه ....ولی واسه بیرون. پوشک می‌بندم 

منکه بعدزایمانم برا خودم استفاده کردم عنرا اینارو برای بچه استفاده کنم شوهرجان زحمت میکشه مولفیکس می‌خره دوتا شیره به شیره داشتم فقط مولعیکس استفاده کردم براشون چون پاهاشونو زخم نمی‌کرد 

ظاهرا ارزونتر در میاد ولی با یه جیش باید عوض شن تعداد مصرف میره بالا

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

چرا پوشک دائمی نمیگرین 4تاش میشه 400با پد اضافه و ارسال 500ولی چند ماه راحتی 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
چرا پوشک دائمی نمیگرین 4تاش میشه 400با پد اضافه و ارسال 500ولی چند ماه راحتی 

خواهر من داره زیر لباس خیلی بد وایمیستن خیلی قلمبه میشه پدهاش دیر خشک.میشه و اونام خیلی زود باید عوض بشن مثل کهنه میمونن با این تفاووت که کهنه زودتر خشک میشه 

همتای مامانم بودم❤

خواهر من داره زیر لباس خیلی بد وایمیستن خیلی قلمبه میشه پدهاش دیر خشک.میشه و اونام خیلی زود باید عوض ...

خوب دو نوع هست پدش پد باز که مثل کهنس و پد نواری که دیرتر خشک میشه

و محافظ کهنه هم برا جیش بدش

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
خوب دو نوع هست پدش پد باز که مثل کهنس و پد نواری که دیرتر خشک میشه و محافظ کهنه هم برا جیش بدش

نمیدونم اونی که بچه خواهر من داره پدش مثل نواره و جنس روش مثل حوله اس 

همتای مامانم بودم❤

نمیدونم اونی که بچه خواهر من داره پدش مثل نواره و جنس روش مثل حوله اس 

از چه مارکی گرفته میشه بپرسم 

دور بریام یکتا پلاس میزنن میگن راضین

منم میخواستم بگیرم 

میشه لطفاً مارکشو بگی

از چه مارکی گرفته میشه بپرسم  دور بریام یکتا پلاس میزنن میگن راضین منم میخواستم بگیرم  ...

همین یکتا هست از تظر اینکه پلاستیک نمیبندی و طرحاش قشنگن خوبه ولی میگم زیر لباس بد میشه قلمبه میشه برای خونه خوبه 

همتای مامانم بودم❤