2777
2789
عنوان

اسم بچه تون قرار بود چی باشه و چی شد؟چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 209 پست
من از وقتی که حامله شدم گفتم دختره وصوفیا میخوام بزارم ودر اخرم گذاشتم صوفیا پسرمم آریا انتخاب کردم ...

چقدر زیبا   آریا اتفاقا جز گزینه های منم بود

کاش هیچ‌کسی برای اسم کسی نظرنمیدادچقدر خود بود من‌گذاشتم ماهان یه نفر گفته بود اووه چه قدیمی  ...

ن تنها اسم بلکه هر موضوعی ک بهشون مربوط نیست 😕ی حرف و نظر نابجا کلا ذهنیت ادمو خراب می‌کنه

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هیچ‌کسی برای اسم کسی نظرنمیدادچقدر خود بود من‌گذاشتم ماهان یه نفر گفته بود اووه چه قدیمی  ...

بهترین کار اینه به حرف بقیه اهمیت ندی من موندم این چه صیغه آیه راه انداختن سر قدیمی بودن و جدید بودن اسم خیلی مسخره ست

فقط انتخاب کردم من بچه ندارم،بچه دار هم نمیشم... شهرزاد،شهریار

😭😭😭😭امضام و اسم کاربریم رو ببین

با دل شکسته از خدا می خوام بهت فرصت و توفیق بده ک مامان شهرزاد و شهریار بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

😭😭😭😭امضام و اسم کاربریم رو ببین با دل شکسته از خدا می خوام بهت فرصت و توفیق بده ک مامان شهرزاد ...

الهی قربونت برم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیدن تو امروز اتفاقی نیست من ب ف ال نیک میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
😭😭😭😭امضام و اسم کاربریم رو ببین با دل شکسته از خدا می خوام بهت فرصت و توفیق بده ک مامان شهرزاد ...

انشاللهبه زودی بایه بی بی چک مثبت پررنگ وبتا بالا میای تاپیک میزنی🤩

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
منم وقتی حامله بودم بااسم دنیزانس گرفتم ولی دوسه روزبعدبه دنیااومدن همسرم گفت نه وگذاشتم -ثمینا... ا ...

عزیزم قدیمی و جدید بودن چیه بالاخره اون اسن حدید هم به روز قدیمی میشه هرچی به دلته بزار

دقیقا دوجمله باعث آرامشه به منچه وبه توچه کاش همه به کاربگیرن

ای کااش

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
الهی قربونت برم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیدن تو امروز اتفاقی نیست من ب ف ال نیک میگیرم 😭😭😭😭😭😭 ...

شک نکن به زودی مامان میشی از لطف خدا نا امید نباش 

من از وقتی که حامله شدم گفتم دختره وصوفیا میخوام بزارم ودر اخرم گذاشتم صوفیا پسرمم آریا انتخاب کردم ...

منم دنبال اسم بین المللی برای دخترم بودم روی گزینه های مختلفی فکر کرده بودم

صوفیا و سارا هم جزوشون بود

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
دقیقا اهمیت ندادم وگذاشتم ماهان الانم خیلی دوست دارم

خیلی هم کار خوبی کردی همینا که هزار تا ایراد میگیرن خودشون بدترین سلیقه رو دارن ولی آدم شخصیتش اجازه نمیده توکار بقیه دخالت کنه

انشاللهبه زودی بایه بی بی چک مثبت پررنگ وبتا بالا میای تاپیک میزنی🤩

ای کاااااش

انگار التماس هام تو دلِ خدا بی اثرِ😭😭😭

آرزوی مادر بودن ب دلم می مونه و با حسرت ب خاک می رم

مرسی ک دعام کردین

الهی خدا همیشه پشت و پناه زندگیتون باشه

الهی بهترین ها نصیبتون بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه