سلام بچه اولم از اول که حامله شدم و هنوز جنسیت نمیدونستم گفتم مرسانا میزارم و مرسانا هم شد سر پسرم اول سام مدنظرم بود بعد گفتم امیر سام بزارم آخرش هم همسر جان آرسام پیشنهاد داد که پسندیده شد 😁و اسم پسملی شد آرسام
کاش هیچکسی برای اسم کسی نظرنمیدادچقدر خود بود منگذاشتم ماهان یه نفر گفته بود اووه چه قدیمی ...
ن تنها اسم بلکه هر موضوعی ک بهشون مربوط نیست 😕ی حرف و نظر نابجا کلا ذهنیت ادمو خراب میکنه
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط انتخاب کردم من بچه ندارم،بچه دار هم نمیشم... شهرزاد،شهریار
😭😭😭😭امضام و اسم کاربریم رو ببین
با دل شکسته از خدا می خوام بهت فرصت و توفیق بده ک مامان شهرزاد و شهریار بشی
اللهم صل علی محمد و آل محمد
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
دقیقا دوجمله باعث آرامشه به منچه وبه توچه کاش همه به کاربگیرن
ای کااش
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
انشاللهبه زودی بایه بی بی چک مثبت پررنگ وبتا بالا میای تاپیک میزنی🤩
ای کاااااش
انگار التماس هام تو دلِ خدا بی اثرِ😭😭😭
آرزوی مادر بودن ب دلم می مونه و با حسرت ب خاک می رم
مرسی ک دعام کردین
الهی خدا همیشه پشت و پناه زندگیتون باشه
الهی بهترین ها نصیبتون بشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه