سلام بچه اولم از اول که حامله شدم و هنوز جنسیت نمیدونستم گفتم مرسانا میزارم و مرسانا هم شد سر پسرم اول سام مدنظرم بود بعد گفتم امیر سام بزارم آخرش هم همسر جان آرسام پیشنهاد داد که پسندیده شد 😁و اسم پسملی شد آرسام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم 😢 میشه اسماشونو بگی.تو خونواده ماهم پدرشوهرم برا اسم همه نوه هاش دخالت کرد و سر اسم هم ...
فشنگه اسم دخترت 😍
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
احه خیلی اسامس پر تکرارن خب چه ۶یبی داره جتما زیبا بوده که مورد پسند بوده قرار نیس هر اس ...
حتما همینطوره عزیزم
اسمایی که پرتکرارن ب دلیل زیباییشون هستش
اسامی امامان هم زیاده اصلا هم دلو نمیزنه
هرکس ی سلیقه و انتخابی داره.
اگر نمیپسندیم بهتره بد هم برخورد نکنیم چون اصلا ب ما مربوط نمیشه.
خانوادشون دوس داشتن و انتخاب کردن 🌱
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
حتما همینطوره عزیزم اسمایی که پرتکرارن ب دلیل زیباییشون هستش اسامی امامان هم زیاده اصلا هم دلو نمی ...
بله دقیقا الان مثلا علی همیشه پرتکرار بوده بس که این نام با ابهت و قشنگه یا محمد به هرحال سلیقه ست دیگه عیب نداره بعضیا کلا تو حرف زدن خیلی چیزارو در نظر نمیگیرن