2777
2789
عنوان

اسم بچه تون قرار بود چی باشه و چی شد؟چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 209 پست
دارم گریه می کنم😭 می دونی فردا تولدمه برای اولین بار پریودم عقب افتاده(دیروز بی بی چک زدم هاله اف ...

ان شالله به حق حضرت علی اصغر صاحب یه کوچولو ی سالم و ناز،باشی 

من خودمم ۳ سال انتظار کشیدم میدونم سخته ولی هیچوقت از درگاه خدا ناامید نباش من خودم وقتی دیگه خسته شدم از درمان و ولش کردم باردار شدم 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
ان شالله به حق حضرت علی اصغر صاحب یه کوچولو ی سالم و ناز،باشی  من خودمم ۳ سال انتظار کشیدم مید ...

همیشه همینطوره جاری منم بعد ۵ سال که کلا بیخیال همه چی شده بود یه هو باردار شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم گریه می کنم😭 می دونی فردا تولدمه برای اولین بار پریودم عقب افتاده(دیروز بی بی چک زدم هاله اف ...

الهی😔

میدونم انتظار کشیدن چقدر سخته مامانم هم منو بعد از۷سال به دنیا آورد 

انشاء الله مشکلت حل بشه آبجی 

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

ان شالله به حق حضرت علی اصغر صاحب یه کوچولو ی سالم و ناز،باشی  من خودمم ۳ سال انتظار کشیدم مید ...

مرسی ک دعام کردین

ان شاالله خدا همیشه نگهدار رادمهر کوچولو باشه و رادمهر بشه افتخارتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

مرسی ک دعام کردین ان شاالله خدا همیشه نگهدار رادمهر کوچولو باشه و رادمهر بشه افتخارتون اللهم صل عل ...

قربون دل مهربونت عزیزم 

ان شالله شمام به زودی دامنتون سبز بشه 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
ایهان چی؟ خب عجیبه 😂تو همین سایت من خیلیارو دیدم ....

آیهان ندیدم دور و برم...اما خب تو سایت شنیدم که میگن زیاد شده

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️

عزیزم این پستت رو داشتم میخوندم اولش با خوشحالی که گفتی هاله افتاد و بعدش اشک ریختم، خدا دلتو شاد کنه، اول استرس رو بزار کنار، بی بی چک نخر دیگه، بیخیال باش، استرس جلوی بارداری رو میگیره

عزیزم این پستت رو داشتم میخوندم اولش با خوشحالی که گفتی هاله افتاد و بعدش اشک ریختم، خدا دلتو شاد کن ...

مرسی عزیزم ک دعام کردین 

این روزها خییییلی بهش احتیاج دارم

الهی خدا بهت شادی و سلامتی و خوشبختیِ زیاد بده خواهر

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

برای سلامتی بچه هام دعا کنین