2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین لاغری سریع

97 بازدید | 9 پست

از ۱۰۳ کیلو تو ۹ ماه شدم ۷۷ 

الان ی ماهه استپ کردم 

خسته شدم دیگه 

لطفا بگین ۱۷ تای دیگه رو چطور کم کنم🥲🥲🥲🥲تو دو یا نهایتا ۳ ماه میخوام کم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چجوری من ۶ کیلو تا آبان باید کم‌کنم

برنج و نون هفته ای دو بار 

مثلا شنبه سهشنبه نون بخور  یکشنبه پنجشنبه برنج اونم کم دو کف دست نون ۸ قاشق برنج 

بقیه روزای هفته حوراک لوبیا ،عدسی ،سوپ ،سالاد با فیله مرغ یا ماهی 

اگه میتونی ورزش هم کنی زودتر کم میکنی ولی باید ورزش رو ادامه بدی چون ولش کنی  وزنت برمیگرده

رژیم گرفتم خودم کم خوری حذف شیرینی و فست فود و قند البته این بین یکی دوبار مسافرت رفتم رعایت نکردم

افزین عالی👌🏻🙏

اگه استپ کردی سه روز گیاهخواری کن و پروتئین هم بخور و ورزش کن  دوباره میری رو روند کاهش وزن

@خزان_نارنجی‍ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

@خزان_نارنجی‍

تایپک ایشونو بخون 

رکورد سلامتی

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره