2777
2789
عنوان

اسم بچه تون قرار بود چی باشه و چی شد؟چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 209 پست
😭😭😭😭امضام و اسم کاربریم رو ببین با دل شکسته از خدا می خوام بهت فرصت و توفیق بده ک مامان شهرزاد ...

چه اتفاق قشنگی😍

امیداورم خدا به دوتاتون نی‌نی سالم ببخشه.

الهی آمین

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاااااش انگار التماس هام تو دلِ خدا بی اثرِ😭😭😭 آرزوی مادر بودن ب دلم می مونه و با حسرت ب خاک ...

اینجوری نگو خیلی نا امیدی  من کسی رو میشناسم بعد ۱۵ سال خدا در اوج نا امیدی بهشون بچه داد یه دختر قشنگ

چه اتفاق قشنگی😍 امیداورم خدا به دوتاتون نی‌نی سالم ببخشه. الهی آمین

دارم گریه می کنم😭

می دونی فردا تولدمه

برای اولین بار پریودم عقب افتاده(دیروز بی بی چک زدم هاله افتاد،بی بی چکِ صبحی خطش یخورده پررنگ بود)

فک می کردم خدا می خواد کادو تولد بهم بده

بخدا خودش قسم ک روی زمین بند نبودم

همش می گفتم خدایا هر لحظه میلیارد بار شکرت

ب همسرم هم بی بی چک نشون دادم

اما ظهری پریود شدم

بازم خدا رو شکر

اما نمی دونم چرااااا

حرفهام ب تاپیک ربط نداره ببخشید اما دلم غصه داره فقط خواستم یکی از حالم باخبر باشه

مرسی از شما ک دعام کردین

ان شاالله خوشبختی سهم هر روزتون از زندگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

دارم گریه می کنم😭 می دونی فردا تولدمه برای اولین بار پریودم عقب افتاده(دیروز بی بی چک زدم هاله اف ...

عزیز دلم همین به نشونه ست که تو به زودی مامان میشی شک نکن

اینجوری نگو خیلی نا امیدی  من کسی رو میشناسم بعد ۱۵ سال خدا در اوج نا امیدی بهشون بچه داد یه دخ ...

خدا دل هیچ کسی رو ب آرزو نذاره

بلخشید حرفهام منفیِ،امروز حال روحی بدی دارم

ان شاالله خدا بهترین روزها رو براتون رقم بزنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

خدا دل هیچ کسی رو ب آرزو نذاره بلخشید حرفهام منفیِ،امروز حال روحی بدی دارم ان شاالله خدا بهترین رو ...

قربون دلت برم خوب کاری کردی اینجا گفتی هرکی دیده از ته دلش واست دعا میکنه الهی به حق بزرگی خدا از درگاهش نا امید نشی من مطمنم تو به زودی مادر میشی