2777
2789
عنوان

اسم بچه تون قرار بود چی باشه و چی شد؟چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 209 پست
قربونت عزیزم سلامت باشی   خودت نی نی داری؟

من پسراولم گفتم امیرحسین ولی همسرم سامیار دوست داشت اخرش امیرحسین گذاشت

الانم دومی رو باردارم صحیح و سالم بدنیا بیاد خودمم اوکی باشم دوسدارم بزارم اشکان ولی احتمالا لحظه اخرم همسرم اسم پدرش بزاره 

توکل و توسل برام معجزه کرده ...خدایا شکرت بخاطر همه چی عاشقتم پروردگار مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همدانی هستم...اما در حال حاضر ساکن تهران...من توی تهران هر جا میچرخم اسم مرسانا رو محاله نشنوم

من قزوینم یه همکار همدانی داشتم اسم دخترش مرسانا بود

حالا میگن قزوینی ها رکورد اسم حلما رو زدن😁

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
عزیزم 😢  میشه اسماشونو بگی.تو خونواده ماهم پدرشوهرم برا اسم همه نوه هاش دخالت کرد و سر اسم هم ...

فشنگه اسم دخترت 😍

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
احه خیلی اسامس پر تکرارن خب چه ۶یبی داره جتما زیبا بوده که مورد پسند بوده   قرار نیس هر اس ...

حتما همینطوره عزیزم

اسمایی که پرتکرارن ب دلیل زیباییشون هستش

اسامی امامان هم زیاده اصلا هم دلو نمیزنه

هرکس ی سلیقه و انتخابی داره.

اگر نمیپسندیم بهتره بد هم برخورد نکنیم چون اصلا ب ما مربوط نمیشه.

خانوادشون دوس داشتن و انتخاب کردن 🌱

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
گیسو یعنی چی عزیزم؟

موی بلند 

خودشم وقتی به دنیا اومد 

خیلی پر مو بود 

اسمش لایق خودش بود 😅

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
من قزوینم یه همکار همدانی داشتم اسم دخترش مرسانا بود حالا میگن قزوینی ها رکورد اسم حلما رو زدن😁

🤦

اسم دخترخواهر شوهرم که قزوینه حلماس😂

وای چقد خندیدم

اسم نازنین زهرا هم خیلییییی زیاده

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
حتما همینطوره عزیزم اسمایی که پرتکرارن ب دلیل زیباییشون هستش اسامی امامان هم زیاده اصلا هم دلو نمی ...

بله دقیقا الان مثلا علی همیشه پرتکرار بوده بس که این نام با ابهت و قشنگه   یا محمد   به هرحال سلیقه ست دیگه عیب نداره بعضیا کلا تو حرف زدن خیلی چیزارو در نظر نمیگیرن