2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 50 پست

من پسرمو اینطوری از پوشک گرفتمش . از ۹ماهگی که بابام میبردش دستشویی جیش میکرد خیلی زود جیشو یاد گرفت تو خونه خودمون هم هر ۱۵مین میبردمش جیش میکرد بعد کم کم دیدم شبا پوشکش خیس نیست یه مدت صبر کردم تا ببینم چندوقت شبا جیش نمیکنه بعد پی پی میکرد میگفتم ایشه کردی کم کم یاد گرفت میگفت ایشه دارم  میرفتیم توالت اب بازی میکردیم رنگ بازی میکردیم با تو حموم اسباب بازیاشو میریختم تو لگن بازی میکرد اخرشم  ۱۸ماهگی  کامل از پوشک گرفتمش چون دیگه خودش بدش میومد پوشک شه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان حدودا دو هفته ولی اول جیش می‌کنه بعد میگه

پسر منم جیش یا پی پی میکنه بعد میگه

یبار تا شروع کرد به پی پی کردن سریع بردمش حموم ولی گریه کرد که اونجا پی پی نمیکنه

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
منم مثل شما زود شروع کرده بودم ولی فایده نداشت حالا زوده بذار دو سالش پر بشه ببین چقد تغییر میکنه د ...

جیش رو تایم هاشو میدونم میبرم ولی پی پی هاشو نه

خودشم تو حموم پی پی نمیکنه میگه باید تو پوشک پی پی کنه

شما همچینمشکلی نداشتی?

جیش رو تایم هاشو میدونم میبرم ولی پی پی هاشو نه خودشم تو حموم پی پی نمیکنه میگه باید تو پوشک پی ...

چرا من ک زود اقدام کرده بودم مثل شما همینجوری بود تقریبا هم پی پی هم جیش تو شلوارش میکرد برا همین بیخیال شدم یه مدت تو دو سالگی دوباره شروع کردم دیدم خیلی راحتتر شده الانم ۲سال و یه ماهشه کاملا هم جیش میگه هم پی پی

شبا هم میشه بیدارم میکنه ببرمش

دیگه دوسال و نیمش بشه حداقل.پسر منم دوسال و دوماهشه اصلا فکرشم دیوونم میکنه انقد که دخترم سر این قضی ...

وای منم خیلی اذیت میشم مخصوصا ۳روز اول 😥😥😥 خودشو می کوبید زمین گریه زاری که نمیاد دسشویی آخر بردمش حموم هربار جیش میکرد بش شکلات مورد علاقه جایزه میدادم 

چرا من ک زود اقدام کرده بودم مثل شما همینجوری بود تقریبا هم پی پی هم جیش تو شلوارش میکرد برا همین بی ...

وای خدا کنه پسر منم بام راه بیاد