2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 50 پست
وای منم خیلی اذیت میشم مخصوصا ۳روز اول 😥😥😥 خودشو می کوبید زمین گریه زاری که نمیاد دسشویی آخر بردم ...

آخ آخ خیلی سخته بخدا مخصوصا ببینی یکی بچش از بچه تو کوچیکتره ولی راحت دسشوییشو میره من که شانس ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ خیلی سخته بخدا مخصوصا ببینی یکی بچش از بچه تو کوچیکتره ولی راحت دسشوییشو میره من که شانس ندارم ...

وای آره من تو هیچ مرحله از بچه داری راحت نبودم بخدا همش با پیچیدگی هایی درگیر بودم 

از شیر گرفتن هم میدونم مث این دردسره 😐

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
عزیزم خدا حفظش کنه دیگه باید کنار بیایم انشاالله دوسالشون که شد امتحان میکنیم

مممنون خدا کوچولوی شمارم حفظ کنه

من همین روالو ادامه میدم تمرین باشه

وقتی از شیر گرفتیش بعداز پوشک بگیرش عجله نکن .بچه اولته؟حرف میزنه؟پسر من که فقط کلمه میگه جمله نمیگه ...

آره بچه اولمه 

نه حرف نمیزنه ماما رو جدا جدا تلفظ میکنه ما ما

بعد یه چیزی میخواد اونو نشون میده میگه من من , ینی بدش به من

هیچییی نمیگه🙁

آره بچه اولمه  نه حرف نمیزنه ماما رو جدا جدا تلفظ میکنه ما ما بعد یه چیزی میخواد اونو نشون می ...

خدا حفظش کنه.پسر منم همینطوریه نمیدونم چرا انقد طول کشید حرف زدنش.پسر منم اسمش کیانه

خدا حفظش کنه.پسر منم همینطوریه نمیدونم چرا انقد طول کشید حرف زدنش.پسر منم اسمش کیانه

ممنون خدا کیان کوچولوی شمارم حفظ کنه

آره حرف نزدنشون خیلی کارارو برامون سخت تر میکنه 

من کارتون انگلیسی هم از ۵ماهگی براش میزارم شاید بخاطر اون باشه

پسرم در معرض ۳تا زبانه ترکی فارسی انگلیسی

قربانت.پسر منم کارتن انگلیسی زیاد میبینه؟یعنی بخاطر اونه.خاک تو سرم کنن

والا مطمئن نیستم

پسر دوستم هم سن پسر منه و دقیقا همین شرایط 

صب تا شب کارتون انگلیسی و فیلمهای فارسی تلوزیون میبینه زبان مادری هم ترکی

خیلی وقته حرف میزنه 

بنظرم این چیزا ژنتیکی باشه من خودمم دیر حرف زدم

والا مطمئن نیستم پسر دوستم هم سن پسر منه و دقیقا همین شرایط  صب تا شب کارتون انگلیسی و فیلمها ...

دخترم ماشا...خیلی زود حرف زد بااینکه یکسره جلو تلوزیون بود کارتن میدید ولی پسرم نمیدونم چرا اینجوریه ...ایشا..ایناهم زود حرف میزنن چیکار کنیم دیگه