2777
2789
من الان چیز زیادی یادم نمیاد😂 اما یبار که خونه یکی از فامیلا بودیم همه بیرون تو حیاط بودن خونه هم ...

وایییی داشتم سکته میکردم که گفتیدختر خالت بود🤣🤦‍♀️

چرا دعوا میکنین😐😂

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره سید سرکتاب بازمیکنه  یعنی سه تاجن اذیتم میکنن گره تو کارم میندازن

نرو پیش دعا نویس

بدبختت میکنه

بعد این سیده تهرانه ینی میری پیشش؟

بابا اینا زندگیتو خراب میکنن بدتر میکنه

وایییی داشتم سکته میکردم که گفتیدختر خالت بود🤣🤦‍♀️

خیلی بد بود😑 اما منم انتقامم رو گرفتم😝😂

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
شیجوری؟ البته دختر داییت بود گفتم دختر خاله🤣🤦‍♀️

همون شب که با دختر داییم پیش همدیگه خوابیدیم نصف شب پا شدم گفتم بیا بریم میخوام برم دس به آب(الکی😁)

اون بدبختم پا شد اومد😂 همینکه میخواستم بیام بیرون پشتش به من بود یهو چشاش رو محکم بستم با ی صدای ترسناکی😁 اونم داد میزد فلانی تویی تویی منم جواب نمیدادم کم مونده بود غش کنه🤣

خلاصه که همه بیدار شدن منم لو رفتم😑🤣