2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا🤯🤯🤯🤯

چند روز پیش رفته بودم گلستان عروسی داداشم اونجا ی روستا بود شب دیدم تو خواب زن داییم منا زد من بیدارشدم هرچی بهش گفتم چی شده چی شده جواب نداد بالا سرم نشسته بود داشت نگاهم می‌کرد منم دیدم این نشسته بلند شدم رفتم سرویس سرویس کنارخونشون نرفتم رفتم جنتا خونه اونطرف تر موقع ک بخودم اومدم دیدم همه جا تاریک هیچکس نیست خیلی ترسیدم واقعا نمیتونستم بیام خونه اصلا نمیدونم چطور از اونجا سردراوردم صبحش ب زن داییم گفتم قسم خورد ک من نبودم دیدم صاحب خونه گفت اینجا جن داره منم ک حامله بودم بجور ترسیدم بخدا این حقیقته 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
چند روز پیش رفته بودم گلستان عروسی داداشم اونجا ی ده بود شب دیدم تو خواب زن داییم منا زد من بیدارشدم ...

واییییی خدا

این یکی از ترسامه که با کسی صحبت کنم که جن باشه😢

موقع بارداری هر جایی نرین

واییییی خدا این یکی از ترسامه که با کسی صحبت کنم که جن باشه😢 موقع بارداری هر جایی نرین

من عادت کردم موقع بچه اولم همش میدیم همه میگن موقع بارداری نشونت میدن 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
@نی_نی_یار_41 ‍  این پسره علیرضا رو برتکونین لطفا سر دعوا داره😑

@نی_نی_یار_3  

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ابو بریز همونجا میسوز ه

از ارسال پست های توهین آمیز خودداری کنید 

درصورت تکرار مجدد کاربری تون مسدود میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت