2777
2789
عنوان

بی پول یا پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست
سوال اصلی ابنه چرا فکر میکنی ی مرد یا بی پول خوش اخلاقه یا با پول بد اخلاق :/ این چه تفکریه مردم ما ...

خوب

معلومه سنت زیاد نیست گلم

تو خواستگار ایده آل بده ما کرم نداریم نه بگیم

والا انگار مردم نشستن از خواستگارا بداشو سوا میکنن واسه خودشون😑

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
عزیزم پس این مرد خوش اخلاق نبوده  متاسفانه این مشکلی که گفتی بین مردای ایرانی خیلی رایجه  ...

وقتی بیپوله خیلی قدرمو میدونه وقتی پولدار میشه یادش میره که من تو ببپولی باهاش ساختم

یک ساله سرکار میرم همه حقوقم فقط برای قسطامون رفته ولی دلم به این خوشه که خونه ماشین به ناممه 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بیپوله خیلی قدرمو میدونه وقتی پولدار میشه یادش میره که من تو ببپولی باهاش ساختم یک ساله سرکار ...

اصلا کوتاه نیایا

این حرفارو پدر و مادرم از بچگی بهم میگفتن 

که نزار مال و اموالت دست شوهر بیوفته که تهش پشیمونیه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اقایون واسه خرج نکردن پولشون به هر دری میزنن ولی همه چی از اول به شما بستگی داره. 

دیگه کمتر کسی شما مردایی که اشتباهشونو قبول نمیکنن و مقصر و فقط زن جلوه میدن،  قبول میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اقایون واسه خرج نکردن پولشون به هر دری میزنن ولی همه چی از اول به شما بستگی داره.  

اها یعنی منی که بارها ازش خواستم و هربار بهانه آورده تقصیر منه؟

مگه من گدام دستم پیشش دراز باشه😑

مهریه رو که می‌ذاریم اجرا تازه حالتون جا میاد که نه بابا لابد یه دغدغه های دیگه ای به غیر پایین تنه هم هست تو زندگی 

به عنوان یه متاهل این حق رو به خودم میدم که بگم درصد بسیار بالایی از مردا تو ایران جنبه و روان سالم پولداری رو ندارن حتی اگر از روز اول پولدار باشن

اها یعنی منی که بارها ازش خواستم و هربار بهانه آورده تقصیر منه؟ مگه من گمان دستم پیشش دراز باشه😑 ...

اره صددرصد با شما موافق هستم، یکم جیبشون پر میشه هار میشن، البته صددرصد اینجوری نیستن. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
اها یعنی منی که بارها ازش خواستم و هربار بهانه آورده تقصیر منه؟ مگه من گدام دستم پیشش دراز باشه😑 ...

شما فقط زبانی گفتید اونم یاد گرفته با بهانه جمش کنه. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
شما فقط زبانی گفتید اونم یاد گرفته با بهانه جمش کنه. 

فقط زبانی گفتم؟؟؟؟؟طور دیگه ای باید بگم؟مثلا برم زبان ناشنوایان یاد بگیرم؟

دیگه چیکار کنم واسه یه خرید عادی؟یه تشکر کافیه به نظرم نه که مجبور باشم به هزار لطائف الحیل متوسل بشم که واسم خرید کنه

والا جز صیغه و چهار زنی خیلی چیزای دیگه تو اسلامم هست مثلا تامین مالی و حفظ کرامت زن و خوش خلقی

و بازم میگم نه به مرد ایرانی🫂

خوب معلومه سنت زیاد نیست گلم تو خواستگار ایده آل بده ما کرم نداریم نه بگیم والا انگار مردم نشستن ...

اینکه راستای ذهنی شما با راستای ذهنی من یکی نیس دلیل بر کم سنی منه؟ 😑

ببین من نمیگم همه قراره شوهر جنتلمن گیرشون بیاد ولی به نظرت وقتی دو بچه ب باباشون پیله کنن ک کیک میخایم اولی بگه کیک میخام فقط کیک باشه مهم نیس چجوری ! دومی میگ مثلا کیک شکلاتی باباشون ک میره بگیره برا اولی هرچی رسید برمیداره ولی برا دومی شکلاتی ! خدا هم همینه من نمیگم همیشه همه چی بر وفق مراده ولی وقتی تو ب کم راضی هستی خدام نمیاد برات بهترینو بده :/ بیکاره؟؟ امیدوارم منظورمو متوجه بشی 😇

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

علم غیب داری ک نوشتی تا اخر عمر مشکل مالی؟!!! چ حرف مسخره ای بود پس خدا چی میشه !!! من شوهرم اومد خواستگاریم خودش بود و لباسای تنش ن سرمایه ن کار داش ن ماشین ن هیییچی الان بعد دو سال هم ماشین خرید هم داره برا خودش شرکت میزنه هم خداروشکر اونقدی میاد ک دستمون ب دهنمون برسه . معیار فقط اخلاق و تامام

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁