2777
2789
عنوان

بی پول یا پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست
همسر من پولداره ولی نمیخوام ببینمش گاهی اما سابقا کسی رو دوست داشتم که شنیدن صداش از پشت تلفن برام ...

من چون ندیدم گفتم

البته آدما با هم فرق دارن ها اینم بگم

مثلاً یکی پولداره ولی بداخلاق

یکی پولداره ولی خسیس

یکی پولداره ولی مشکل جسمی داره

اما خب تو اطراف من همه ی اونایی که پولدارن زندگیشون بهشته

یه مورد هم بود بخاطر پول پسره رو ولش کرد رفت با پولدار ازدواج کرد

خلاصه الان پول مرده رو زنده میکنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکه معتاد نیست و خانواده مهربونی هستن مخصوصا مادر شوهرم ولی اخلاق خودش مثل پدرشوهرم و واقعا سرد و ...

الان این معبارا ذو مقایسه کنی بهتره اخلاق خیلی مهم از الا میدونی اخلاق نداره فردا نباید گلایه ای باشه چون میدونسی 

الان این معبارا ذو مقایسه کنی بهتره اخلاق خیلی مهم از الا میدونی اخلاق نداره فردا نباید گلایه ای باش ...

باید طلاق بگیرم تو عقد

باورت میشه به پروسه اش فکر میکنم پشتم میلرزه

خانوادمم پشتم نیست اصلا

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

بنظرمن هرقدرپولدارباشه بداخلاق باشه هیچ ارزشی پولش نداره .ازطرفی بابی پولیم نمیشه ساخت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهر من وقتی بی پوله انقد مهربونه تا پولدار میشیم جنگامون سر پول شروع میشه من دستودل باز اون خسیس

اینم همینطوره

واسه دلخوشی من تو نامزدی حتی یه بارم حرفی از دست و دلبازی نزد فقط تاکید داشت باید درست خرج کنیم

بنظرمن هرقدرپولدارباشه بداخلاق باشه هیچ ارزشی پولش نداره .ازطرفی بابی پولیم نمیشه ساخت

فکر کنم باید ازش طلاق بگیرم و فکر ازدواج خوب رو از سرم بیرون کنم

چون نه تحصیلات دارم نه پول نه هنر

خدایا کمک

اگه میبینید مردی پول نداره چرا خودتون نمیرید کار کنید؟ 

دو نفر شاغل ، مسئولیت کارهای خونه هم گردن دوتاتون ، نصف نصف 

هم پول بیشتری نصیبتون میشه هم از نظر مالی مستقل هستید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فکر کنم باید ازش طلاق بگیرم و فکر ازدواج خوب رو از سرم بیرون کنم چون نه تحصیلات دارم نه پول نه هنر ...

چراطلاق بگیری بشین قلقشوپیداکن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پولدار بد اخلاق پولدار بد اخلاق وجود نداره چون آدما ۹۹ درصد بخاطر مشکل مالی اخلاقاشون عوض میشه پول ...

وای اگه بدونی اون فامیلای من که پولدارن چه اخلاقی دارن 

همشونم طلاق گرفتن آخر سر

یکیشون یه زن جوون گرفت اونم سه ماهه رفت 🤣

اصلا گول پول اینارو نخورید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اینم همینطوره واسه دلخوشی من تو نامزدی حتی یه بارم حرفی از دست و دلبازی نزد فقط تاکید داشت باید درس ...

خسیسه

خسیسی درست نمیشه چون تو ذات آدمه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن