2777
2789
عنوان

بی پول یا پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست
وای اگه بدونی اون فامیلای من که پولدارن چه اخلاقی دارن  همشونم طلاق گرفتن آخر سر یکیشون یه زن ...

آره

پست بالا نوشتم همه مدل هستن دیگه

پولدار بداخلاق

پولدار خسیس

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار راه رفتم  ذات ادما رو نمیشه عوض کرد گلم من از اساس باهاش مشکل داشتم

اگرخسیسه نمیشه امااگربداخلاقه میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای اگه بدونی اون فامیلای من که پولدارن چه اخلاقی دارن  همشونم طلاق گرفتن آخر سر یکیشون یه زن ...

من چندماه بیپولیو بدبختی کشیدم انقد خوش اخلاق بود خرجمونو مامانم اینا دادن تا شوهرم حقوقش خوب شدو یه پول خوبی اومد تو حسابش منم خوشحال گفتم الان میاد ازم تشکر میکنه واسه این مدت

ولی همون روز همه حقوقمو ازم گرفت حتی صدهزارتومن نذاش دستم بمونه گف همه پولا باید دست من باشه دعوا و کتک کاری کردیم بعدشم زنگ زد مامانش اینا که شهرستانن گف بیاین خونم چنروز باشین بریم بیرون بگردیم

ینی پول واسه من بدبختی آورد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

سوال اصلی ابنه چرا فکر میکنی ی مرد یا بی پول خوش اخلاقه یا با پول بد اخلاق :/ این چه تفکریه مردم ما دارند پولدار خوش اخلاق ندیدی؟؟؟

من با کسی ازدواج میکنم ک هم با پول هم خوش اخلاق هم با اصالت هم با خانواده هم تحصیل کرده و...چرا ب کم قانعید؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
من چندماه بیپولیو بدبختی کشیدم انقد خوش اخلاق بود خرجمونو مامانم اینا دادن تا شوهرم حقوقش خوب شدو یه ...

عزیزم پس این مرد خوش اخلاق نبوده 

متاسفانه این مشکلی که گفتی بین مردای ایرانی خیلی رایجه 

پولدار و بی پول هم نداره 

از این آدما فقط باید تا رفتارشونو دید دوری کرد 

البته که خیلی از خانمای ایرانی از این رفتار حمایت هم میکنن !!!

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من چندماه بیپولیو بدبختی کشیدم انقد خوش اخلاق بود خرجمونو مامانم اینا دادن تا شوهرم حقوقش خوب شدو یه ...

پول خاصیتش همینه، البته واسه ادم هایی که گرسنه هستن و بعد به چیزی میرسن. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
پول خاصیتش همینه، البته واسه ادم هایی که گرسنه هستن و بعد به چیزی میرسن. 

به نظرم پول فقط یه واسطس

یه آدم سالم هزار تا هم بدبختی بکشه و بعد به پول برسه این رفتار و نداره 

عزیزم پس این مرد خوش اخلاق نبوده  متاسفانه این مشکلی که گفتی بین مردای ایرانی خیلی رایجه  ...

این بین مردای ایرانی رایج نیست، این شما خانمها هستید که اقایون رو اینجوری بار میارید، اول زندگی میگید نخرم، نخورم، نپوشم تا وضع مالیمون خوب بشه ولی خبر ندارید با این کارا دارید طرفتون رو تنبل بار میارید و عادتش میدید به اینکه میتونید از حد متوسط خودتون پایینتر زندگی کنید و نیازی به تلاش بیشتر نیست در حالی که اینکار روح شما رو خراب میکنه. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
به نظرم پول فقط یه واسطس یه آدم سالم هزار تا هم بدبختی بکشه و بعد به پول برسه این رفتار و نداره&nbs ...

خیر خانم، الان دیگه دوره زمونه فرق کرده و همه چی حول محور پول میچرخه وهمه حریص و طماع شدن. 

این بین مردای ایرانی رایج نیست، این شما خانمها هستید که اقایون رو اینجوری بار میارید، اول زندگی میگی ...

نخیر 

مردای مقصر فقط دنبال توجیح های مسخره هستن و باز هم زنارو مقصر جلوه میدن

تا وقتی نخوان اشتباهشون و قبول کنن و فقط گارد بگیرن در برابرش 

با سیاست ترین زن دنیا هم بیاری هیچی به هیچی

خوبه که اشتباها تمونو قبول کنیم

اینم همینطوره واسه دلخوشی من تو نامزدی حتی یه بارم حرفی از دست و دلبازی نزد فقط تاکید داشت باید درس ...

هیچ وقت کسی با نخوردن و نپوشیدن و خرج نکردن پول پولدار نشده، اصلا هیچ ارتباطی بین پول و این چیزا نیست، این کارا فقط روح ادمو از بین میبره. 

نخیر  مردای مقصر فقط دنبال توجیح های مسخره هستن و باز هم زنارو مقصر جلوه میدن تا وقتی نخوان ا ...

اقایون واسه خرج نکردن پولشون به هر دری میزنن ولی همه چی از اول به شما بستگی داره.