2777
2789
عنوان

خدایا منو ببر پیش خودت

247 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها .حال روحیم خوب نیست .دلم مرگ می خواد دلم بچگی هامو می خواد ای گاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم.شوهرم عذابم میده سرکار نمیره یا میره زود در میاد از اون شاخه به اون شاخه می پره .داشتم جدا میشدم اما اومد دنبالم آشتی کردیم فرصت دادم بهش گفت کار پیدا کردم من به خیال خودم گفتم حتما پیدا کرده  نگو میرفته خونه مادرش به من می گفت سرکارم دیروز صحبت داشتم می کردم تلفنی گفتم کجایی گفت سرکارم ی دفع صدای مادرش اومد قطع کرد بد گرفتمش رد داد .ای گاش مشکل فقط این بود بچه ها شوهرم هیچی نداره که دلم خوش باشه نه خونه نه ماشین نه خانواده نه کار ثابت خستم ۴ ساله ازدواج کردم مسافرت نرفتم .از اولشم دوسش نداشم خانوادم مجبورم کردن که باهاش ازدواج کنم .میتونس کاری کنه من عاشقش شم تا اومدم دوسش داشه باشم با هزاران عذاب سرد ترم کرد .دلم می خواد جدا شم خانوادمم میگن جدا شو اما از حرف مردم می ترسم چرت پرت بگن بیاد به گوشم برسه بدتر افسرده شم .به خودکشی فکر می کنم اما جراعتش رو ندارم از عذاب اون دنیاش می ترسم .قرار بود طلاها م بفروشم بدم پول پیش اما از شانسم اومده پایین حساب می کنم باز پول کم میاد اخه ادم چقدر می تونه بدبخت باشه خدا کجایی من دیگ طاقت ندارم جونمو بگیر راحتم کن 😔😔😔تو بچه دار شدنم مشکل دارم بدتر شوهرم چپ افتاده بگید چ کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلب می کنم اما صبرم نمیده همس تو استرس اضطرابم انگار خدا خوشش میاد انقدر زجر بکشم

همه چی به خودت بستگی داره بخواه

معمولا الان چ مرد سرکار باشه چه نباشه این وضعیته 

از خدا آرامش و صبر و تحمل برات میخوام❤

عزیزم شما شهریاری؟ 

ی جا خوندم میری پیش دکتر لیلا عطار زاده بیمارستان نور

خواستم ببینم کارش خوبه؟؟

راضی اید ازش؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
شهریار نیستم اماشنیدم دکتر عطار زاده کارش خوبه ی بار رفتم پیشش

آهتن

همون ی بار بنظرتون دکتر خوبیه

امروز بیمارستان بودم دو نفر باردار بودن میگفتن خیلی دکتر خوبیه ، دکترتو عوض کن نمیدونم اعتماد کنم یا نه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
آهتن همون ی بار بنظرتون دکتر خوبیه امروز بیمارستان بودم دو نفر باردار بودن میگفتن خیلی دکتر خوبیه ...

بله خوبه منم از هر کی پرسیدم گفتن خوبه ما نتیجه گرفتیم.منم تازه رفتم پیشش ببینیم خدا چی می خواد..خوش برخوردم هس