2777
2789

سلام سلام عزيزاي دلم

حتما تو شبكه هاي خبري ديديد كه كيش و اطرافش بيشتر از دو هفته هستش كه درگير زلزله هاي كوچيك و بزرگه

اولين زلزله اي كه اومد پنج و نيم ريشتر بود

ده صبح بود

فوري بچه رو بغل كرديم و تو چهار چوب درهاي اتاق خواب ايستاديم،

چيزي كه ميديديم باور كردني نبود…

چهار ستون خونه و تمام اجزاي ريز و درشتش به شدت و با صداي مهيب ميلرزيد

به چشماي وحشت زده ي علي و رز نگاه كردم ، بهشون گفتم نترسيد الان تموم ميشه… الان تموم ميشه

ده ثانيه طول كشيد

ده ثانيه اي كه به نظر خيلي طولاني تر ميومد و راستش هر لحظه اش احساس ميكردم الانِ كه خونه مثل ساختمون متروپل فرو بريزه

ده ثانيه اي كه هر لحظه اش انگار جدال با مرگ بود و از خدا با تمام وجود ، زندگي و عشق ورزيدن رو فقط ميخواستم

بالاخره تموم شد و همه ترسيده و داغون زديم بيرون، من اما هيجان زده هم بودم و مدام ميگفتم خدا زندگي دوباره به ما داده…

همسرم به فكر اين بود چطور فضاي خونه رو براي اين شرايط امن كنه و من به اين فكر ميكردم چطور اين فرصت دوباره رو جشن بگيريم

شبش بچه رو برديم پارك و بعدش هم غذا و بستني مورد علاقه مون رو خورديم

ميدونستم اين ترسي كه تجربه كرديم، روح خودمون و بچه رو عميقا ازرده و بايد دوز خوشي هاي كوچيك زندگي رو بيشتر كنم كه احساساتمون به يه تعادلي برسه

كه اگر اين زلزله ها هست؛

عشق و اميد و مهربوني و خنده و موسيقي و خوراكي هاي خوشمزه هم هست

بعد اون مدام برنامه گشت و گذار و دور همي هاي كوچيك و بگو بخند و بازي با بچه و غذاهاي خوشمزه ميچيدم…

اين پناهگاه خونگيمونه كه هنوز هم داير هستش🥹

اينم بساط يكي از همون دورهمي هاست

تولد رز هم تو همين روزها بود كه خانواده ام ميگفتن تو اين شرايط نگير كه من قبول نكردم

يه جشن مفيد و مختصر با حضور چند تا مهمون و هديه هايي كه دوست داشت گرفتيم كه خيلي به بچه و خودمون خوش گذشت، طوري كه طفلكم تا موقع خواب ازم تشكر ميكرد🥹 ناگفته نماند كه اخر تولد هم يه زلزله سه و خورده اي ريشتر اومد😵‍💫

درست صبح فرداي تولد، هشت صبح يه زلزله بزرگ (٥/٧ريشتر) اومد، تو خواب عميق بوديم و سريع باز پريديم تو چهارچوب درها و لرزيدن زمين و زمان رو تماشا كرديم

اينبار من كمتر وحشت كردم، شايد به اين خاطر كه روزهاي قبل رو اگاهانه اونطور كه شايسته ي زندگي هست، زندگي كرده بودم و

ميدونستم اگر فرصت دوباره اي داده بشه بايد چيكار كنم و اگر هم داده نشه تسليم اراده ي پروردگار خواهم بود🙏🏻

البته كه از لطف خدا ، موهبت زندگي بهمون باز هم بخشيده شد❤️

خدا رو شکر

کجا زندگی می کنید؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به چه نگاه قشنگی حتی به وقایع ناگوار دارین. 

احسنت ❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

داشتن فکر مثبت توی بدترین شرایط 👏🏻👏🏻

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
كيش هستيم عزيزم

همیشه شاد باشید❤💖❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃