سلام سلام عزيزاي دلم
حتما تو شبكه هاي خبري ديديد كه كيش و اطرافش بيشتر از دو هفته هستش كه درگير زلزله هاي كوچيك و بزرگه
اولين زلزله اي كه اومد پنج و نيم ريشتر بود
ده صبح بود
فوري بچه رو بغل كرديم و تو چهار چوب درهاي اتاق خواب ايستاديم،
چيزي كه ميديديم باور كردني نبود…
چهار ستون خونه و تمام اجزاي ريز و درشتش به شدت و با صداي مهيب ميلرزيد
به چشماي وحشت زده ي علي و رز نگاه كردم ، بهشون گفتم نترسيد الان تموم ميشه… الان تموم ميشه
ده ثانيه طول كشيد
ده ثانيه اي كه به نظر خيلي طولاني تر ميومد و راستش هر لحظه اش احساس ميكردم الانِ كه خونه مثل ساختمون متروپل فرو بريزه
ده ثانيه اي كه هر لحظه اش انگار جدال با مرگ بود و از خدا با تمام وجود ، زندگي و عشق ورزيدن رو فقط ميخواستم
بالاخره تموم شد و همه ترسيده و داغون زديم بيرون، من اما هيجان زده هم بودم و مدام ميگفتم خدا زندگي دوباره به ما داده…
همسرم به فكر اين بود چطور فضاي خونه رو براي اين شرايط امن كنه و من به اين فكر ميكردم چطور اين فرصت دوباره رو جشن بگيريم
شبش بچه رو برديم پارك و بعدش هم غذا و بستني مورد علاقه مون رو خورديم
ميدونستم اين ترسي كه تجربه كرديم، روح خودمون و بچه رو عميقا ازرده و بايد دوز خوشي هاي كوچيك زندگي رو بيشتر كنم كه احساساتمون به يه تعادلي برسه
كه اگر اين زلزله ها هست؛
عشق و اميد و مهربوني و خنده و موسيقي و خوراكي هاي خوشمزه هم هست
بعد اون مدام برنامه گشت و گذار و دور همي هاي كوچيك و بگو بخند و بازي با بچه و غذاهاي خوشمزه ميچيدم…

اين پناهگاه خونگيمونه كه هنوز هم داير هستش🥹

اينم بساط يكي از همون دورهمي هاست
تولد رز هم تو همين روزها بود كه خانواده ام ميگفتن تو اين شرايط نگير كه من قبول نكردم

يه جشن مفيد و مختصر با حضور چند تا مهمون و هديه هايي كه دوست داشت گرفتيم كه خيلي به بچه و خودمون خوش گذشت، طوري كه طفلكم تا موقع خواب ازم تشكر ميكرد🥹 ناگفته نماند كه اخر تولد هم يه زلزله سه و خورده اي ريشتر اومد😵💫
درست صبح فرداي تولد، هشت صبح يه زلزله بزرگ (٥/٧ريشتر) اومد، تو خواب عميق بوديم و سريع باز پريديم تو چهارچوب درها و لرزيدن زمين و زمان رو تماشا كرديم
اينبار من كمتر وحشت كردم، شايد به اين خاطر كه روزهاي قبل رو اگاهانه اونطور كه شايسته ي زندگي هست، زندگي كرده بودم و
ميدونستم اگر فرصت دوباره اي داده بشه بايد چيكار كنم و اگر هم داده نشه تسليم اراده ي پروردگار خواهم بود🙏🏻
البته كه از لطف خدا ، موهبت زندگي بهمون باز هم بخشيده شد❤️