2777
2789

ناخن های من بلند نیست و . دنبال ناخن کوتاه و ظریف و طبیعی ام.

لمینت بهتره یا کاور؟

اصلا روی این ناخن های کوتاه من لمینت میشه انجام داد و قد ناخنم یکم تغییر میکنه با لمینیت یا نه باید خود ناخنم بلند باشه؟

نه عزیزم لمینت  

یه نوع استحکام سازی ناخنه وگرنه ن قد میده ن چیزی فقط مقاوم میکنه ناخنو ک دیرتر لاکژلش کنده بشه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

یکی دو میلیمتر شاید بلند تر بشه ناخونت ولی بعد از دوسه بار ترمیم اگه کوتاهش نکنی ناخنت رشد میکنه و بلند میشه ولی بهترین راه اینه کاشت ژل انجام بدی اگه میخوای داعمی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لمینت   یه نوع استحکام سازی ناخنه وگرنه ن قد میده ن چیزی فقط مقاوم میکنه ناخنو ک دیرت ...

با توجه به اینکه بعضی ناخن های من از بیخ کوتاهه میشه اصلا لمینیت کرد؟

اخه کاشت زمخت میشه دوس ندارم

با توجه به اینکه بعضی ناخن های من از بیخ کوتاهه میشه اصلا لمینیت کرد؟ اخه کاشت زمخت میشه دوس ندارم

باید یکم با پلی ژل قد بدی ب ناخنت  اینجوری هم قشنگتره هم طبیعی

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱