2777
2789

زود دل نبند

بذار خودشو یه کم اثبات کنه 

بعد ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی اشتباه کردم گ عاشق شدم ای کاش هیچ وقت دل نمیبستم

اونم یه حس بوده که تجربه کردی

ناراحت نباش

یه روزی تو رابطه ات

اونقدر خودشو اثبات میکنه و عاشق میشی 

که می فهمی این عشق نبوده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونم یه حس بوده که تجربه کردیناراحت نباشیه روزی تو رابطه اتاونقدر خودشو اثبات میکنه و عاشق میشی که م ...

دعاکنیدبرام دیگه نمیدونم چیکارکنم استرس دارم روزی ولم کنه بره ۲۴سالم وقت ازدواجمه دیگه 

دعاکنیدبرام دیگه نمیدونم چیکارکنم استرس دارم روزی ولم کنه بره ۲۴سالم وقت ازدواجمه دیگه

مگه چند وقته با هم هستید ؟

فعلا به جای استرس سنت که اصلا هم زیاد نیست برای ازدواج

فقط روی شناختت از این آدم دقت کن

تا بعدا زندگیت مدل تاپیک های اینجا نشه

۹۹ درصد اینایی که میگن شوهرم فلانه و بهمانه

اگر یه کم قبل از ازدواج دقت کرده بودن

و هول ازدواج نداشتن

زندگی شون واقعا این تاپیک ها نبود .....

مگه چند وقته با هم هستید ؟فعلا به جای استرس سنت که اصلا هم زیاد نیست برای ازدواجفقط روی شناختت از ای ...

۳ماه رل زدیم چ میدونم مامانم میگ همسن سال هاتوازدواج کردن ت پسربازی داری میکنی

درسته واقعا من خیلی عجول هستم

حواستو خوب جمع کن قبل ازدواج

پسربازی هم اگر دختر باهوشی باشی تهش خوشبخت میشی

و مهم ازدواج خیلی خوب هست, نه زود ازدواج کردن

حواستو خوب جمع کن قبل ازدواجپسربازی هم اگر دختر باهوشی باشی تهش خوشبخت میشیو مهم ازدواج خیلی خوب هست ...

درسته حرفاتون برام دعاکنیدتوروخداخیلی داغونم دلم مبخوادبه این حداقل به خوبی برسم