2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین؟ شات

181 بازدید | 25 پست

تاپیکای قبلمو بخونین اگه میشه. توضیح دادم شاتم گذاشتم... من فقط میتونم رو کمک نینی سایتی های مهربون حساب کنم🥲 دوس دارم نظر چندین نفرو بدونم

تو همون تایپیکاتم جوابتو گرفتی دیگ ن نرو لیاقت پس مونده یکی دیگ نیست لیاقت تو کسی نیست ک کسط راه ولت کردهدرفته دوراشو زده برگشته نیست باز خودت میدونی هی تایپیک میزنی ک چی ما بگیم برگرد گناه داره؟ ن کسی نمیگ چون خودشون حاضر نیستن برگردن تو اون رابطه نمیگن برگرد 

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی 

به‌نظر من که هم سن تو هستم بهترین مشاور  والدین هست و در کنارش مشاور 

راستش من تاپیک های قبلت رو خوندم می تونم سوال بپرسم؟!

فقط یکم فضولیم گل کرده ببخشید خوب شما باهم دوست هستین یانه نامزدین؟!

سلام عزیزم خوبی  به‌نظر من که هم سن تو هستم بهترین مشاور  والدین هست و در کنارش مشاور&nbs ...

مرسی... ن خواهش میکنم میکنم... دوست بودیم ولی خانواده هامون میدونستن و قرار بود اقدام کنیم برا نامزدی و اینا 

درست میگی... مرسی عزیزم مرسی

خواهش گلم 

درباره خودکشیم برو بهش بگو اونی ک باید بترسه تو بودی ک با خیانتت یه فشار رو حی سنگین برام ایجاد کردی تو داشتی خیانت میکردی درصورتی ک من روی تو حساب زندگی باز کرده بودم حتی خانواده هاهم میدونستن تو حتی فکر ابرو من نبودی وسط راه پیچوندی یه درصد فک نکردی ک من بلایی سر خودم بیارم؟ برات اصن مهم بود؟ چرا الان برا من باید مهم باشه و واقعاااا هم نباید مهم باشه برات اون اگ سقط هم بشه بازم هیچچچ گناهی گردن تو نیست چون اون بهت خیانت کرد بگو برو خودتو بکش چون اگ زنده بمونی باید تو همین دنیا تاوان دلی ک شکستیو بدی 

مرسی... ن خواهش میکنم میکنم... دوست بودیم ولی خانواده هامون میدونستن و قرار بود اقدام کنیم برا نامزد ...

این ادم اهل ازدواج نیست دفعه قبلم دید داره جدی میشه گفت یکاری کنم بهم لخوره باز برمیگردم این ادم دونبال ادمای دوروزست حتی اگ واقعااا پشیمونن لیاقت ی ادمی مث تو ک حتی بعد رفتنشم با کسی نبودا رو نداره بندازش بیرون اگ قسمتت باشه خداخودش جورش میکنه 

مرسی... ن خواهش میکنم میکنم... دوست بودیم ولی خانواده هامون میدونستن و قرار بود اقدام کنیم برا نامزد ...

متاسفانه تعداد پسر هایی که همچنین حرفی میزنن رو به افزایش هست دوست من هم با یک پسر دوست دوست شد،پسره هم گفت اره قصد من ازدواج هست این دو نزدیک به ۲یا ۳سال باهم بودن وقتی که دوستم قشنگ بهش وابسته شد این آقا رفتن هرچی زنگ و اینا فهمیدیم که شماره رو سوزنده از این ماجرا سه ماه می گذره و دوستم افسردگی شدید میگیره به اندازه ایی که الان داره قرص مصرف میکنه 

توروخدا اصلا بهش فک نکن حتی دیگه باهاش چت هم نکن 

تازه مگه بهت خیانت نکرده ؟!

چرا هنوز فکرت رو درگیرش میکنه اون ببخشید اگه آدم بود همچنین کاری نمی کرد

این ادم اهل ازدواج نیست دفعه قبلم دید داره جدی میشه گفت یکاری کنم بهم لخوره باز برمیگردم این ادم دون ...

حق با شماست دوست عاقل من... خدا اخرشو به خیر کنه من برنمیگردم ولی دلم میسوزه وقتی میگه میکشم خودمو... بهش گفتم با این حرفا احساسات منو جریحه دار نکن با بغض میگف ن بخدا برا این نمیگم اصن نمیخوام برگردی بهم من خودم میدونم کارم تمومه

متاسفانه تعداد پسر هایی که همچنین حرفی میزنن رو به افزایش هست دوست من هم با یک پسر دوست دوست شد،پسره ...

چقد ادمای خوبی تو نینی سایت پیدا میشن.. دعات میکنم دختر خوب.. حرفاتون خیلی کمکم کرد ❤️ نه من بهش فک نمیکنم این مدتم هرچی پیام داد سین نکردم آخرشم بلاکش کردم ولی یهو با ی اکانت دیگ پیداش شد کلی ویس گذاشت گریه زاری .. نمیدونم... میدونم برنمیگردم فقط‌... امیدوارم خدا اونم به راه راست هدایت کنه

چقد ادمای خوبی تو نینی سایت پیدا میشن.. دعات میکنم دختر خوب.. حرفاتون خیلی کمکم کرد ❤️ نه من بهش فک ...

می دونم خیلی سخته ولی سعی کن دوباره زندگی کنی خوشحال باش وبه خودت برس، با دوستات برو بیرون  و تمام سعی ات رو بکن ذهنت رو درگیر کنی که اصلا بهش فکر نکنی 

چون تو لایق بهترین ها هستی 

تازه مگه آدم باهر نفر که آشنا میشه قراره به سرانجام برسه؟!

نه !هر آشنایی=کسب تجربه