من به شخصی توی دانشگاه علاقمندم و ما حتی صحبت درست و حستبی هم با هم نداشتیم چه بسا ازش خوشمم نمیومد اول اما خیلی اخیرا به دلایلی توی فکرش بودم و نظرم راجبش عوض شده ...اسمش یوسفه .. من الان که وقت نماز صبح هست بعد نماز شب خیلی حالم بد بود و به نیت اینکه آیا امیدی هست یا نه قرآنی باز کردم ..و آیه ۷۹ سوره یوسف باز شد ..و شاید باورتون نشه اما اولین کلمه ای که دیدم یوسف بود:)) خیلی عجیب بود انقدر عجیب که مو به تنم سیخ شد و نفهمیدن اصلا ادامه ایه چی نوشته ..
میخوام از یه کارشناس بپرسم یا از کسی که آگاهی داره بپرسم این چه معنی میتونه داشته باشه؟!میتونه اتفاقی باشه؟ چون خیلی برام غیر قابل هضمه
منم یه شب دلشکسته بودم چون دکترا گفته بودن اسپرم شوهرت خیلی ضعیفه و حتی صفره و کلا برای بارداری به اسپرم اهدایی نیازه
یه شب بعد کلی گریه قران باز کردم سوره مریم اومد ایه ۸ و ۹
و جالبش این که همون ماه حامله شدم و جالبتر؟بچم پسر بود🥰
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر خوشحال شدم براتون🥲انشاءالله خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه❤️واقعا یه معجزه بوده ..کاش برای منم ...
ممنونم عزیزم،الان کلاس اوله و خیلی شیطونه🎈
اره واقعا معجزه بود و خدا این معجزه رو بهم نشون داد حتی بعد از اینکه پسرم به دنیا اومد و من چون میدونستم برای بارداری مشکل داریم دیگه حلوگیری نداشتیم یه سال بعدش شب ضربت خوردن حضرت علی دقیقا ۳ روز مونده بود به پریودیم حضرت علی رو قسم دادم به حضرت زهرا که بازم حامله بشم و این دفعه دختر باشه تا تو حسرت دختر نمونم و خیلی برام جالبه که همینجوری شد که میخاستم
انشاالله برای توام میشه ایمان و باور داشته باش✨️
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
وای عزیزمممم🥲❤️❤️پس خدا دوتاشونو براتون نگه داره و عمر با عزت بده بهشون😍 انشاءالله ...
تشکر گلم😘😘
چه احساسی داشتید وقتی آیه رو دیدین؟ امیدوار شدین یا با خودتون گفتید اتفاقیه؟
صددرصد امیدوار شدم چون هیچ چیزی اتفاقی نیست💖