2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 126373 بازدید | 1695 پست
انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

دلم براش سوخت.ببین می‌تونست بی خیال بره دنبال خیانت ولی داره به هر دری می زنده زندگیتون رو درست کنه شما دچار وسواس فکری شدی.رها باش از این افکار منفی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبش آریتمی پیدا کرده متاسفانه . فعلا داروهای اعصاب هم مصرف میکنه. تلفن و اینستا و هیچ جا هم نیومد. ...

چقدر دردناک ... ان شاا... خدا خودش شفاش بده الهی آمین 

بیماری روحی خیلی عذاب اوره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
میخوام تمومش کنم قبل پسرم التماس کردم ی شب طلاق بده گفت نه

عزیزم تو از اونا هستی ک همه جا خودتو قربانی نشون میدی

زنی ک بخواد طلاق بگیره جمع میکنه میره پی همه چیزم به تنش میماله نه اینکه یک شب التماس کردم طلاق بده اون گغت نه!!!

خوشی زده زیر دلش متنفرم از اینجور ادما

جالبیش اینه خدا فقط واسه اینا میسازه 

اونایی که قدر شناسن همیشه قسمتشون 💩 هست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

چی میگی بابا بچه تحت تاثیر رسانه قرار گرفتی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)