2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین؟ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
حق با شماست دوست عاقل من... خدا اخرشو به خیر کنه من برنمیگردم ولی دلم میسوزه وقتی میگه میکشم خودمو.. ...

عزیزم دلت ب حال خودت بسوزه یاد اون لحظه هایی بیوفت ک بانامردی ولت کرد رفت بایکی دیگه مگ اون دلش وهست سوخت لاقل واسه کسی بمیر ک یکم برات تب کنه 

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تعداد پسر هایی که همچنین حرفی میزنن رو به افزایش هست دوست من هم با یک پسر دوست دوست شد،پسره ...

عزیز جان همکارشوهرم میگ من دوسال با ی دختر بودم واسه هوس اما بهش گفتم ک قصدم ازدواجه و.....

حتی دختره قصد جدایی داشته واسه اینک طرف ننیرفته خاستگاری پسره خودشو از اول بی گسو کار جلوه داده و گفته بود ک فقط ی داداش دارم(رفیقش) بعدن پسره میبینه دختره داره جدا میشه با همین رفیقش میره به ظاهر خاستگاری و میگ ما باید همو بشناسیم بعده چندوقتم ک قشنگ سواستفاده از دختره کرده رفته پیش خانوادشو گفته ما بهم نمیخوریم دختره هم از ترس ابروش حرفی نزده نیخوام بگم پسرا از مرحله خانواده هم رد کردن خاستگاریم میرن 

اگ نشونم باشین نا عقد واقعا معلوم نیست طرف واقعا میخوادت یا ن 

عزیز جان همکارشوهرم میگ من دوسال با ی دختر بودم واسه هوس اما بهش گفتم ک قصدم ازدواجه و..... حتی دخت ...

راستش به یک نتیجه رسیدم (این نظرخودمه وقصد ناراحت کردن  کسی رو ندارم اگه هم یک نفر ناراحت شد سریع پاک میکنم)

من تقریبا یک هفته شده که عضو نی نی سایت شدم و فهمیدم بیشتر تاپیک ها درباره خیانت مرد به همسرش یا خیانت پسری به دوست دخترش هست 

به این نتیجه رسیدم که سینگلی و یا مجردی خیییییییییییییلییییییی بهتره 

راستش به یک نتیجه رسیدم (این نظرخودمه وقصد ناراحت کردن  کسی رو ندارم اگه هم یک نفر ناراحت شد سر ...

تنهاییم خوبه ها اما وقتی ک بدونی بودن با یکی ازارت میده اما وقتی یکی بیاد توزندگیت کمکت کنه بلند شی بهت اعتماد به نفس بده پشتت باشه و از زندگی گذشته جدات کنه و برعکس خانواده بهت اجازه رشد بده حمایتت کنه واسه پیشرفت بازم میگی نه تنهایی بهتره؟ 

نگا بع این خانوما نکن عزیزم ک هی میان میگن شوهرم اینکارو کرد اون حرفو زد منو زد کشت... اینا یه لحظاتی خوشی داشتن ک تو داستانا نبوده میان بگن نه اصلا؟

من خودم یه بار تایپیک زدم از مهربونی محبت شوهرم..یه سریا اومدن توهین کردن ک زندگی خوبتونو ب رخ دیگران نکشین...یه عده تو هین کردن ک از روی بچگیمه...یه عده گفتن دروغه واسه پر بازدیده...

به بار اومدم تو یه تایپیک از اعتماد ب شوهرم گفتم همه اومدن گفتن دود از کنده بلندمیشه.همینایی ک خوبن و اعتماد دارین خیانت میکنن.اینا ک خودشونو خوب میگیرن از همه بدترن.که باعث شد من کاملااا اعتنادمو ازدست بدم و خیلی موارد مشابه..

ببین گلم اینجا کسی جرات نداره از خوشیاش بگه چون با واکنشای بدی رو به رو میشع شما هنوز تازه واردی موج اینجا منفیه اگ بخوای مثبت باشی باهات بد تامیکنن منم اول گفتم اینجا یه محیطه ک ادم میتونه از حسو حالاش بنویسه و در هرصورت انرژی بگیره ولی اشتباه کردم اینجا هر چیزیو نمیشه گفت من چند ساله ک کاربر اینجام قبلنا من فقط واسه خنده میومدم اینجا اما حالا....

جدی نگیر اینجارو اگه از خوبیای زندگیشون نمیگن جرات ندارن

تنهاییم خوبه ها اما وقتی ک بدونی بودن با یکی ازارت میده اما وقتی یکی بیاد توزندگیت کمکت کنه بلند شی ...

واییییی شما عالی هستین 

راستش حرفهای شمارو که خوندم یاد دبیر ادبیات فارسی سال نهم افتادم(بنده خدا پارسال به علت مبتلا شدن به کرونا فوت کرد)

ایشون می گفتن تو فضا مجازی هرچی خودت رو افسرده تر نشون بدی بهتری 

(ولی من تو خانواده ام چیز های دیدم مثلا ۱)سه سال پیش عروسی  دختر داییم بود ایشون مادرشون ومن مادرم میریم آرایشگاه دختر داییم رایشگاهش تو یک آپارتمان ۶ طبقه بود وارایشگاه طبقه پنجم بود خلاصه ساعت۱۲ بود که داماد زنگ زد منم رفتم در رو باز کردم ۲۰ دقیقه گذشت داماد نیومد بالا ما ۴نفر خودمون رفتیم پایین دختر داییم بجایی اینکه بزنه پارکینگ دستش خورد آسانسور رفت طبقه دوم در که باز شد دختر داییم با صحنه ای مواجه شد که خشکش زد بعدش زنداییم رفتن وبعدش مادرم منم می خواستم ببینم که مادر جلو چشمم رو گرفت و فقط صدای جیغ دختر داییم رو شنیدم خلاصه پلیس اومد و گفت که اقاداماد درحین خیانت دیده شده از طرفی دختر داییم سه ماه حامله بود و همون جا بچه اش سقط شد 

۲)پارسال عروسی دختر خالم بود شب عروسی موقعی که می خواستن برن خونه خودشون داماد با دوست دخترش فرار میکنن وهنوز نتونستن پیداش کنن 

۳)پسر داییم عاشق میشه ازدواج میکنم وحاصله این ازدواج یک دختر خییلی ناز به نام نفس میشه نفس که دوسال میشه زنش دیگه مثل قبل بود خلاصه نفس که سه سالش میشه زن پسر داییم با بهترین دوست پسر داییم فرار میکنن) 

من الان نزدیک به دوسال هست که مستقل شدم عزیزم 

هرچی طلا داشتم فروختم همه پولا ییکه پس انداز کرده بودم رو باهم جمع کردم و۱۰میلیون هم از پدرم قرض کردم و یک خونه تک خواب خریدم 

ودیروز تونستم ۱۰ میلیونی که از پدرم گرفته بودم رو پس بدم 

و خداروشکر با اینکه کار میکنم امسال تو امتحان نهایی بهترین نمرات کلاسمون  رو گرفتم پایین ترین نمره ام ۱۵ مربوط به درس سلامت بود والان دارم برای کنکور ریاضی و تربیت بدنی خودم رو آماده میکنم

خداروشکر والدینم خیلی حمایتم کردن

واییییی شما عالی هستین  راستش حرفهای شمارو که خوندم یاد دبیر ادبیات فارسی سال نهم افتادم(بنده ...

چه اتفاقایی دورتون میوفته تو فیلمام نیست اینا همه تجربست و دلیل واسه پیشرفت شما چندسالتونه کارتون چیه؟

چه اتفاقایی دورتون میوفته تو فیلمام نیست اینا همه تجربست و دلیل واسه پیشرفت شما چندسالتونه کارتون چی ...

شاید باورتون نشه

من ۱۸ سالمه وگارسون کافی شاپ هستم شغلم رو خییلی دوست دارم و همچنین محیط کارم رو همکاری خیلی خوبی دارم خدایی از نظر مالی خانوادم مشکلی ندارن و اون اوایلی که نقل مکان کرده بودم همسایه هام خیلی ناراحتم می کردن ولی الان اونقدر باهم خوب رفتار می‌کنه که قشنگ بدی اوایل رو شست و برد 

تا حدی که همسایه طبقه پایینم برام شام آورده 😅 می گه تو آخر می‌میری چون من یک دفعه غذا درست می کنم و تا یک هفته همون رو می خورم و از بیرون نمیتونم غذا بگیرم چون معدم حساس هست وتا الان دوبار معدم رو شت و شو دادم

چه اتفاقایی دورتون میوفته تو فیلمام نیست اینا همه تجربست و دلیل واسه پیشرفت شما چندسالتونه کارتون چی ...

عزیزم زندگی واقعی رو اصلا نباید با فیلم مقایسه کرد 

فیلم همه تصورات نویسنده اس ولی زندگی واقعی همش درس و ازمایش