2777
2789
عنوان

اونقدر سرتون ب کار و استقلال مالی بند نکنید ک زندگی بپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 67 پست
متهمی نیست چرا با تشر میخونیدمبگم هر چی زنه داره مرده برای دختری ک اونجا کار میکنه خریدهخب شوهرشو جم ...

چجوری جمع کنه میگی دائم آرایش داره به خودش میرسه .مرد هول تنوع طلبه هر جور زنی کنارش باشه دنبال حرامه .اینقدر همجنس خودتونو متهم نکنین 

متهمی نیست چرا با تشر میخونیدمبگم هر چی زنه داره مرده برای دختری ک اونجا کار میکنه خریدهخب شوهرشو جم ...

چطور جمعش کنه مرد خراب رو؟آبروریزی کنه فوقش میگه طلاقت میدم شاید بنده خدابه هردلیلی الآن شرایط جدایی نداره 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری کنه اون خرجشو میکنه عزیزمن

از دور نشستی داری نسخه میپیچی زندگی اونجوریا ک فکر میکنی نیست

طرف برا دوست دخترش ۲۰۷ خریده برا زنش تیبا 

این ادمو هرکاری کنی مرغ همسایه براش غازه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بحث عزت نفس هستاز همچین مرد نکبتی کندن هیچ لذتی نداره ضمن اینکه شاید همین آشغال بودن شوهرشو دیده که ...

ممکنه مرده اون خرجایی ک برا دوست دخترش میکنه برااین نکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینا حرفائیه که تو نی نی سایت زیاد میگن ولی واقعیت اینه اگه خوش ذات ترین مرد رو ول کن به حال خودش وی ...

خب دیگه

خودت جواب خودت رو دادی

یا مرد ذاتش خرابه

یا تو تله میفته

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

پس اون فروشنده اونجا نیست ببخشید ولی بده مرده ست

بعضی مردا زنشون ملکه هم باشه لاشخورن باید دنبال آشغال دستمالی شده باشن

به مردی که توپریود زنش هم خیاانت میکنه چی میگی؟اصلا شوهرخودت دایم کنارشی؟میدونی بیرون که میره وسرکار چطوره؟

خداکنه ذات درست باشه چه مرد چه زن

خیلی زنها صبح تاشب دیروقت تنهان برن دنبال هرزگی چون شوهرشون حواسش بهشون نیس؟؟؟یادم باشه به مردها هم بگم ایقد سرکار نرین زنتون خونه تنها نزارین یه وقت خیانت میکنن!

دوست عزیزبهتره یه تجدیدنظرکنی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

اگر هم شوهرت تعریف کرده حتما نوکش رو قیچی کن بعضی مردها این مزخرفات رو میگن که زنشون کار نکنه و به فکر کار نباشه یا نشون بدن حالت مرد سالارانه شون خیلی اهمیت داره یا فقط حرف خاله زنکی می زنن

من ی تایمی درگیر دانشگاه و بچه و کار شدم خیلی فشرده بود همه چی خیانتای همسرم از اونجا شروع شددرسم تم ...

خدا کنه مردی بدذات و حرومزاده نباشه 

وگرنه به خودت نرسی بازم میگه زن قشنگتر دیدم رفتم طرفش 

شاغل هم نباشی میگه دلم زن شاغل مستقل میخواست خیانت کردم 😅😅

درسم نخونی میگه همسطح من نبودی 

کلا برای خیانت هر بهانه ای میارن

قطعا همینطوره

بخدا یکیو میشناسم برا دوست دخترش ۲۰۷ خریده برا زنش تیبا

برا دوست دختره طلاس ک میخره اما برا زنش گاهی

یکی دیگه برا دوست دخترش اپتیما خریده اما برا زنش ماشین نگرفته میگه مگه کجا میخواد بره زن باید بشینه خونش

مردا اینجور ادمایی هستن

خدا کنه مردی بدذات و حرومزاده نباشه وگرنه به خودت نرسی بازم میگه زن قشنگتر دیدم رفتم طرفش شاغل هم نب ...

اخه گویا همیشه ام حق دارن دید جامعه اینه دیگه مثل استارتر فکر میکنن