2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از دست پدر عوضیم🙂💔

317 بازدید | 14 پست

دوستان من مریضم بابام هم خسیسه هر بار که میرم دکتر ویزیت میشم خرج میشه هربار دقیق به یه چی گیر میده درست حسابی دعوا میشه

حالا دیروز من رفتم برای تزریق  حالا خانوادم چی? نه صبحونه خورده بودم نه ناهار  حتی اینقدر خسته بودم تازه از مدرسه برگشته بودم  گفتن زودداماده شو دیر میرسیم بخاطر تو .

تو کل راه و مطب من حالت تهوع و سردرد داشتم  حتی حاضر نبودن برام اب بخرن

برگشتیم خونمون گفتم برا شام ساندویچ بخرین تو راه   گفتن نه منم خیلی ناراحت شدم  اخرش کالباس خریدن  که زهرمارم شد 

رسیدیم خونه دیگه خواستم پیاده بشم برم تو خونه که واسه چند ثانیه شال سرم نبود 

بعدش درست حسابی دعوام کردن هر لفظ مشمئزی بهم گفت که تو جنده‌ایی خرابی  خوبه خدا تورو زده  خدا عادله  دخترا همشون چادرین فقط تو خرابی  تو زندگیمون داری به جهنم میکشونی   اینجوری میکنی مردم فکر میکنن ما پولداریم، دیگه نمیزاریم بریم مدرسه همه لباس و کتاباتو به اتیش میزنیم گوشیم هم قرار بود بگیرن ولی پیداش نکردن انگار  و خیلی حرفا که دلمو شکوند💔خودم تو اتاق بودم  اونا تو سالن داشتن هاج و هوار میکردن 

نمیدونم چیکار کنم اینم اولین گیر دادن چرت و پرتش نیست پس راهی برای درمان این روانی ندین ،گفتم برا چند ثانیه شال سرم نبود !

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

یه مشت روانی ان🥲 بمیرم عزیزم... کالباس که اشغاله رسما. بابات چرا اینقدر خسیسهععع

کالباسه خوشمزه بود ولی من اون روانیا رو چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ایده ای ندارم:((((( مگر رفتن از خونه

این حرفاچیه ب بچه یادمیدی ؟فکرکن ناموس خودت یودهمین حرفومیزدی ی آدم چقدرمیتونه پلیدوبدذات باشه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

واقعا ناراحت کننده است. اگه میتونی زودتر مستقل شو از پیششون برو. البته نمیدونم شرایطش رو داری یا نه. اگه نمیتونی جدا بشی فعلا مدارا کن. هیچی جواب نده . سکوت بهترین راهکاره. عمل کردن بهش خیلی خیلی سخته اما جواب میده. سکوت. سکوت. سکوت. 

واقعا ناراحت کننده است. اگه میتونی زودتر مستقل شو از پیششون برو. البته نمیدونم شرایطش رو داری یا نه. ...

سکوت میکنم اونا گیر میدن سر چرت و پرت ترین چیزا چرا چون روانی ان 

منکه سعی میکنم دانشگاه قبول شم

عزیزم فعلنکه مریضی غذابیرون رونخور اونم ولش کن توجه نکن فکرش قدیمیه دیگه

فکر نکنم ایده شام داشته بودن اون شب که درست کنن

اسی جان مداراکن ک انشاالله یک بخت خوب نصیبت بشه ازخونه ی وقت فرارنکنی گلم ها😭اون خونه سگش شرف داره ب بیرون ت نمیدونی چه‌خطرایی اون بیرونه.واقعابرات ناراحت شدم ب مشاورمدرسه بگو.یگوباهاشون حرف بزنه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
حالا من برعکسه تو هستم وقتی یه خرجی میکنم دیگه روم نمیشه چیز دیگه ای ازشون بخوام

مدالتو بیارم🤣❔