2777
2789
عنوان

شیر خشک اپتامیل پی دی اف

3362 بازدید | 19 پست
دختر من 4 ماهشه وزن نمیگیره تا حالا چند تا شیر خشک عوض کردم تاثیری نداشته میتونم ازین شیر استفاده کنم؟ وزن تولد دخترم 3350 بوده این شیر خشک فقط واسه بچه های نارسه؟
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل توجه ما مانهای محترم: شیر آپتامیل1و2و3،موجود میباشد.تهیه شده از داروخانه های معتبر کشور امارات و کویت،ساخت کشور هلند و کاملا ارجینال.تلفن تماس09190212993 ضمنا" چنانچه به دنبال شیر آپتامیل pdf یا arیا ha هستید در اسرع وقت و پس از اخذ سفارش تهیه خواهم کرد.
فروش انواع شیر و سرلاکهای خارجی ، تهیه شده از داروخانه های کشورهای عربی کانال نی نی فود در تلگ رام و اینستا : ninifod@

من بچه م چهارماهه بود سرخود اپتامیل pdf دادم..دکتر دعوام کرد که فقط واسه بچه های نارسه..گفتم خب مواد مغذیش خوبه که..گفت خانم واسه بچه معمولی سنگ کلیه میاره..

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
من بچه م چهارماهه بود سرخود اپتامیل pdf دادم..دکتر دعوام کرد که فقط واسه بچه های نارسه..گفتم خب مواد ...

سلام منم دارم سر خود میدم ۴ روزه بنظرتون اگه سنگ کلیه میاره چرا پس روش نوشته تا یکسال میشه داد من فقط یکم وزن بچم بیاد بالا چون ۱ کیلو کم داره بچم اینو ۴ روز دادم ۵۰ گرم رفت روش اما شیر خشک اپتامیل ۲ بعد ۱۰ روز ۱۵۰ گرم رف روش چیکار کنم پس  ای وای

سلام منم دارم سر خود میدم ۴ روزه بنظرتون اگه سنگ کلیه میاره چرا پس روش نوشته تا یکسال میشه داد من فق ...

من یک مقدار از قوطی مونده بود بهش دادم البته نان یک هم دادم..یعنی پشت سرهم دیگه از pdfندادم...تاقوطیش تموم شه..نان و pdf رو یک در میون میدادم که یکهو سنگ نشه.

ولی دیگه نده..واسه وزن..شیر چربی دار بده

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
من یک مقدار از قوطی مونده بود بهش دادم البته نان یک هم دادم..یعنی پشت سرهم دیگه از pdfندادم...تاقوطی ...

اخه شیرای دیگه بهش نمیسازه یا گلاب به روت مدفوعش سبزه یا اسهال میشه یا بالا میاره خیلی کمبود وزن داره دکتر خودش گفته بود اپتامیل خیلی عالیه منم میدادم اما به پشنهاد یکی اینو گرفتم که خیلی بهش ساخته مثلا روزی دوبار مدفوع میکنه نه بیشتر دلدردم نمیشه و رنگشم خوبه اگه طوری نیس یه ماه بهش بدم وزنش خوب شد اپتامیل معمولی بدم چطوره ؟؟؟؟

اخه شیرای دیگه بهش نمیسازه یا گلاب به روت مدفوعش سبزه یا اسهال میشه یا بالا میاره خیلی کمبود وزن دار ...

اپتامیل ۱ بده خوبه که...حتما که نبایدpdfباشه..