2777
2789
عنوان

شیر خشک اپتامیل پی دی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 19 پست
اپتامیل ۱ بده خوبه که...حتما که نبایدpdfباشه..

نی نی ۸ ماهشه اپتامیل ۲ میدادم بهش نمیدونم حالا شنبه با دکترش تماس میگیرم میپرسم ممنون

چون پی دی اف در ۴ روز  ۵۰ گرم روش رفت من تو شیر خشکای دیگه این اثر گذاریو ندیدم

من یک مقدار از قوطی مونده بود بهش دادم البته نان یک هم دادم..یعنی پشت سرهم دیگه از pdfندادم...تاقوطی ...

ببخشید یه سوال دیگه چطور میگن این شیر خشک واسه دستگاه گوارش های حساسه و اینکه روی خودش نوشته مخصوص نوزادان نارس و کم وزن؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی ۸ ماهشه اپتامیل ۲ میدادم بهش نمیدونم حالا شنبه با دکترش تماس میگیرم میپرسم ممنون چون پی دی اف ...

اره خب..من چهارماهه ست یک میدم..شما باید همون دو بدید..البته از داروخانه هم بپرسی میگن شماره چند...وزن همه چیز نیست..بخاطر افزایش وزن، دوراز جون بچه هامون بامشکل کلیه مواجه بشن..اصلا ارزش نداره..شاد و سلامت باشید

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
اپتامیل ۱ بده خوبه که...حتما که نبایدpdfباشه..

عزیزم امروز با دکترش تماس گرفتم گفتن مشکلی نداره و تا یکسالگی بهش بدم گفت اگه مشکل داشت که به بچه نارسه ۱ کیلویی اصلا نمیدادن تا زودتر رشد کنه

خواستم بهت بگم اگه خواستی تو هم به کوچولوت بده طوریش نیس 

من میدم

عزیزم امروز با دکترش تماس گرفتم گفتن مشکلی نداره و تا یکسالگی بهش بدم گفت اگه مشکل داشت که به بچه نا ...

به نظرم دکتر بچه تون مسلط نباشه...دکتر من رییس  آی سی یو نوزادان بیمارستان مادرو کودکه..خیلی بلدکاره...جدا ازاین بحث، حرف منطقی زده..خودمون تگر کمبود مثلا کلسیم داشته باشیم و قرص بخوریم جذب میشه...ولی اگر کمبود کلسیم نداشته باشیم باخوردن قرص کلسیم سنگ کلیه میگیریم

بسته به نیاز نوزاده..اگر نارس باشه خوبه..ولی اگر شیر نارس باانبوه ویتامینها رو یک بچه عادی بخوره مشخصه مشکلساز میشه

بازم اینارو براش توضیح بده نطرشو بپرس

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.