2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین مادرشوهرم طلسم جدایی برامون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4842 بازدید | 86 پست

یعنی واقعا طلسم جادو دعا هست پس چطور اثر می‌کنه 

بچه ها توراخدا تو زندگی من یه گره افتاده یکسال طلسم دعا میگیرم اصلااا نتیجه نمیگیرم دلیلش چیه چرا من نتیجه نمگیرم اصلااا

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ ساندویچ نون و پنیر و سبزی درست میکنی روی هرکدوم اسم ۱۴ معصوم رو میگی و یه جمله داره اونو میگی و ب ...

میشه به منم بگید چجور برای شفای دخترم میخوام انجام بدم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ممنون  شما خودتون دارین  شاهد تاثیراتش بودین

الحمدالله از آشناها و نزدیکان .واز  دوستان هفته پیش ک  از مشهد اومدن تهیه کردن .شما تو نت سرچ کنی نظر آیه الله بهجت درباره حرز فیلمش هست .و البته خواهر گلم من نظرم و گفتم و  تصمیم با خودتون هست

بچه ها حرز و قرائت قرآن و ... خوبه، اما به شرطی که هدفمون فقط دفع بلا باشه. اما وقتی از طرف متنفر هستیم، خب بله روزی چقدر وقت میگذاریم تا جادوی فلانی به دامنمون نگیره، چقدر حرص میخوریم... که چی آخه، یه حسود، برامون جفت پا گرفته! خب این شد زندگی؟

من میگم، همه ی این کارا رو بکنیم، اما دیدگاهمون این باشه که طرف من فلان بدبختی که برام طلسم گرفته نیست، طرف من خداست که میخواد با پیش آوردن مسائلی دردناک در این زندگی موقت، رشدم بده. تا دنیا و آخرتم و آباد کنه. سهم اون بدبختم این میشه که همه عمرش دنبال بد کردن به دیگران و دنیا و آخرتش و داره میسوزونه.

من به عینه دیدم آدمای بدجنس مخصوصا اونایی که خیلی ریاکارهای ماهری هستن، بعد از یه مدت، خدا اون شرارت رو می‌ریزه تو صورتشون. حالا طرف مثلا قیافه ی مادرزادی اش بدم نیست، حتی خوشگل هم بوده یه زمانی، اما سالها بدخواهی و خباثت برای دیگران، قیافشون و کرده عین جادوگرها. حالا تازه این دنیا هست که خدا ستار العیوب هست وای به آخرت!

مطمئن باشید خدا جای حق نشسته و از حق مظلوم نمی‌گذره. و کار خودش و بلده.

اما ما چرا باید عمرمون و تلف کنیم برای حرص خوردن از دست یه آدم بی ارزش؟ اون اگر ارزش برا خودش قائل بود، این کارا رو نمی‌کرد. حالا ما بیایم بیست و چهار ساعت وقت و اعصابمون و تلف کنیم سر فکر کردن به همچین آدم بی ارزشی؟ خب چرا؟

میشه به منم بگید چجور برای شفای دخترم میخوام انجام بدم

عزیرم فقط چهارشنبه ها باید انجام بدین .اگه اینستا داری الان برو تو این پیج کامل توضیح داده .

moshgelgosha12 تو پست ها نگاه کن عنوانش هست .خبزالعباس

انشاءالله که دخترتون زودتر خوب بشه 

بچه ها حرز و قرائت قرآن و ... خوبه، اما به شرطی که هدفمون فقط دفع بلا باشه. اما وقتی از طرف متنفر هس ...

فکر کنم مادرشوهرت خیلی حرفه ای نبوده و آسیب خاصی بهت نرسونده که اینطوری با آرامش و بی خیالی حرف میزنی

مادرشوهر و پدر شوهر من تا پای مرگ ماها هم پیش میرفتن.البته که خدا نذاشت و مرگ نصیب پدرشوهرم شد ولی خیلی بلاها سرمون درآوردن که اصلا نمیتونم با این آرامش و اینجوری بی خیال دربارشون حرف بزنم

به هر حال خیلی فرقه بین کسی که پول میده و دعا رو میخره با کسی که خودش دعانویس و طلسم نویس حرفه ایه و ی گله ۱۰۰۰ تایی گوسفند داره که هروقت طلسم سنگین بست سریع یکی خون کنه تا شر کثافت کاریش دامن نجس خودش رو نگیره

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم مادرشوهرت خیلی حرفه ای نبوده و آسیب خاصی بهت نرسونده که اینطوری با آرامش و بی خیالی حرف میزن ...

پناه بر خدا. نه احتمالا امتحان شما ظاهراً سخت تره.

اما میگم که منم بی خیال نبودم. چند سال کارم شده بود حرص خوردن و گریه. اما آخرش فهمیدم اون آدم در سرنوشت من بی تاثیره. اونم نبود، خدا یه نفر دیگه رو مامور میکرد اذیتم کنه. چون میخواد من رشد کنم.

اصلا حدیثی هست که مضمونش اینه که خدا در کنار هر آدم مومنی یا یه همسر بد میذاره، یا یه همسایه بد، یا یه رفیق حسود...

چون میخواد رشد بده بنده اش رو

پناه بر خدا. نه احتمالا امتحان شما ظاهراً سخت تره. اما میگم که منم بی خیال نبودم. چند سال کارم شده ...

نمیدونم چی بگم واقعا.چون اینجور آدما جلوی رشد که هیچی جلوی زنده بودن آدم رو هم میگیرن

۷ ساله ازدواج کردم از روزی که ازدواج کردم بلایی نبوده که سرمون نیاورده باشن.از بستن رزق و روزی خانوادم و شوهرم که پسر خودشونه بگیر تا بستن بخت خواهرم و شکم بند کردن خودم که باعث نازاییم شده بود.پسر من اونقدر گیره که میخوایم مدرسه ثبت نامش کنیم نمیتونیم!۶ سال سنشه هنوز موفق نشدیم ختنش کنیم! اینا رو رو حساب سهل انگاری و تنبلی نذار اونقدر کارمون بسته اس که نفس نمیتونیم بکشیم.حرفی هم بزنم و به شوهرم بگم میشم آدم بده!و ننش آدم خوبه و مظلومه! ی سره میگه طفلک مادرم!!!منم تو دلم میگم پیرسگ مادرت!

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=241999730]نپرس خواهر، لو میرم البته برای من اشکالی نداره اما برای ایشون و همسرم و ... خب بد م ...

محاله که من یا حتی هیچ متخصص یا مشاوری بتونه بگه چی کار باید بکنی.

میدونی چرا؟ چون تو یه بنده ی منحصر به فرد خدا هستی. خدا به نسبت اوضاع خودت و نقاط ضعف و قدرت خودت، برات مشکلات رو طراحی کرده و خاص خود خود تو‌ هست. من یا اون مشاور هرگز نمی‌دونیم از کودکی چی برای تو پیش اومده. الان گرفتاری روح تو چی هست که مانع رشد تو شده و خدا چرا داره اینطوری امتحان ازت میگیره. 

فقط خودت میتونی کشف کنی خدا باهات چی کار داره و الان چی ازت میخواد.

خدا برای هر بنده اش به طور اختصاصی برنامه رشدش رو نوشته، طوری حواسش بهت هست که انگار هیچ بنده ای بجز تو نداره.

البته یه سری اصول هست که پیامبرها به صورت دین برامون آوردن، اما اینکه هر کدوم از ما چطور باید از اون اصول استفاده کنیم تا مسایل زندگی خودمون و حل کنیم، وظیفه ی خود ما است، نه هیچ کس دیگه.