2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین مادرشوهرم طلسم جدایی برامون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4842 بازدید | 86 پست
نمیدونم چی بگم واقعا.چون اینجور آدما جلوی رشد که هیچی جلوی زنده بودن آدم رو هم میگیرن ۷ ساله ازدواج ...

دقیقا منم هر شکایتی میکردم، به نفع اون تموم میشد. پس راهش این نیست.

اما مطمئن باش، مادرشوهرت نبود، یه خبیث دیگه اذیتت میکرد. خدا با خود تو‌ کار داره. نه من نه هیچکس دیگه ای هم نمیدونه خدا چی کارت داره. 

فقط خودت میتونی زندگیتو نجات بدی. 

من فقط یه پیشنهاد میدم: اگر من جان بودم، الان وضو میگرفتم، یه حمد می‌خواندم. قرآن می‌گرفتم جلو صورتم و از خدا مودبانه میخواستم بهم بفهمونه گیر کارم کجاست. و قرآن رو باز میکردم و همون صفحه رو، ترجمه اش رو‌ می‌خواندم.

یا اینکه همین الان با امام زمان صحبت کن. بهشون بگو شما با این همه عظمت، خدا مامورتون کرده دست ما رو بگیرید، ایول به این مهربونیت خدا که بهترین بنده های رو مامور کرده به دستگیری از گناهکارهایی مثل ما. و بعد از امام زمان بخواه یه جوری با نشانه های بهت بفهمونن که گیر کارت کجاست.

نمیدونم چی بگم واقعا.چون اینجور آدما جلوی رشد که هیچی جلوی زنده بودن آدم رو هم میگیرن ۷ ساله ازدواج ...

و اینکه مطمئن باش نمیشه جلوی زنده بودن کسی رو گرفت. حتی خبیث ترین آدمها وقتی میخواستن بهترین آدمها رو از سر راه بر دارن، به خیال خودشون کشتن طرف رو، اما این شده که اتفاقا اون آدم خوبه شهید شده و تا ابد زنده هست و آثارش در این دنیا ماندگار. برعکس میشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه حسنی که می‌تونه این طلسم ها داشته باشه برای ما، همینه که برای دفع شرشون، مجبور میشیم به خدا و قرآن و اهل بیت پناه ببریم و همین باعث میشه کم کم باهاشون انس بگیریم، و در دنیایی که الان ما توش زندگی میکنیم که پر از غفلت هست، این نعمت خیلی بزرگیه.

یه حسن دیگه ای که داره اینه که آدم ماهیت پوچ این دنیا رو به عینه میبینن. دنیایی که اگر نداشته باشیم و پیشرفت نکنیم، تلخه، و اگر داشته باشیم و پیشرفت کنیم، اینقدر حسود و بدخواه جمع میشن که از چنگمون درش بیارن، که بازم روزگارمان سیاه میشه. نداریم یه جور، داریم یه جور دیگه در عذابیم.

ببخشید دیدگاه مذهبی شما خیلی جالب و قشنگ میشه بگید چطوری این اطلاعات رو بدست آوردید؟ 

ان شاء الله که عمل هم بتونم بکنم.

من سالها پیش یه دوره ی NLP رفتم که آقای جورایی ارائه میداد و ایشون نهایت سعیش را کرد که بفهمونه دنیا قانون داره، حساب و کتاب داره، حکمت خدا پشت سر تمام حوادث هست، هیچ چیز تصادفی نیست. 

این دیدگاه کاملا مطابق با قرآن و احادیث و دین هست. و ایشون هم در کلاس مدام از آیات قرآن و احادیث، شاهد می آوردند.

یکم که اینطوری به دنیا نگاه کنیم، میبینیم اوووه، همه چیز با آدم حرف میزنم. یعنی مثل این میمونه که به یه آدم بیسواد یه متنی بدیم، هیچ سر در نمیارم و مدام منکر میشه که نقوش روی صفحه ، معنا دار هستند. بعد بیایم به همین آدم، سواد یاد بدیم و دوباره اون صفحه رو بذاریم جلوش. قشنگ می‌فهمه چیزی که سابقه براش هیچ معنایی نداشت الان می‌تونه بخونه و بفهمه. حالا اگر ما هم این نگاه و به زندگی داشته باشیم که برگ از درخت نمیفته مگر اینکه حکمتی در کار هست، قانون داره... می بینیم زندگی که قبل بصورت یک توده ی درهم و برهم از حوادث بی معنا بود و اساس همه چیز رو تصادف میدیدیم، حالا یه عالمه معنی داره. از کوچکترین تا بزرگترین اتفاقات، همه با دقت و تدبیر مدیریت شده اند و متناسب با نیاز رشد ما، در وقت مشخص خودش، برامون اتفاق افتاده.

آقای حورایی (آن شاء الله خدا بهشون عمر طولانی و با برکت بده) فکر کنم ساکن مشهد هستن. البته کتابها و سی دی های سخنرانی هاشون هست در بازار. و شاید دوره های حضوری یا مجازی هم هنوز داشته باشن.

ان شاء الله که عمل هم بتونم بکنم. من سالها پیش یه دوره ی NLP رفتم که آقای جورایی ارائه میداد و ا ...

ممنونم 

حتما بکار میگیرید ک تونستید مسائل تون رو از این طریق حل کنید 

انشالا همیشه سربلند باشه 

خیلی خوشحال شدم از آشنایی با شما 

اسی دقیقاوخیییییییییللللللییییی بدتر،انگارزن باباموتوصیف کردی ،ذره ای خدارونمیشناسه وترسی نداره ازش ،کمترین وبی آزارترین کارش اینکه بین زن وشوهرشک خیانت می اندازه باظاهردلسوزی مثلا،نمیدونم خداازش میگذره روزقیامت؟

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبردن و بی اثر میکردن ، البته اگه کسی هزینه میداد طلسمش هم پیدا میکردن و نشون میدادن  (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که همه ی استان ها میرفتن ، طلسم هم پیدا میکردن اما متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه(بدون پیدا کردن طلسم) . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته 

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه

دقیقا منم هر شکایتی میکردم، به نفع اون تموم میشد. پس راهش این نیست.اما مطمئن باش، مادرشوهرت نبود، یه ...

دختر من از کیف شوهرم طلسم پیدا کرد که اسم من و مادرم را نوشته‌ بود و انداختم تو آب اون طلسم رو به روی شوهرم نیاوردم اما روز بعدش شوهرم با وقاحت تمام گفت اون برگه رو چیکار کردی از اونا ۲۰ تا دیگه دارم

از اون روز زندگیم سیاهه و هر روز مادرشوهرم با شوهرم در تماس از اون طرف شوهرم به خواهرشوهرم پیام داده میخواد ازم جداشه اونا هم استقبال کردند، من هم یه ماه کارم شده بود اسفند دود کردن دعا خوندن توسل کردن به ائمه اما دیگه خسته شدم و همش تپش قلب و استرس دارم خدا لعنتشون کنه روز به روزم خوشحال ترن و داماداشون عین پروانه دور خودش و دخترش میگردن

نمیدونم چی بگم واقعا.چون اینجور آدما جلوی رشد که هیچی جلوی زنده بودن آدم رو هم میگیرن۷ ساله ازدواج ک ...

میشه بگین مادرشوهرتون بعد این چندسال تقاص کارش رو داد؟ مادرشوهرمنم مثل شماست و طلسم جدایی گرفته برای من و همسرم و حتی طلسم محبت گرفته برای دختر فامیلشون و خودش و همسرم که اینا رو بهم برسونه، جالبه اون دختر هم الان شوهر داره، زندگیم به طلاق کشیده شده شما چیکار کردین