2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین مادرشوهرم طلسم جدایی برامون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4846 بازدید | 86 پست
خانم ها دختر خواهرم مریضه 8 سالشه دکتر ا میگن درمان نداره هرکی میتونه براش صلوات بفرسته شفا بگیره مم ...

۱۴ ساندویچ نون و پنیر و سبزی درست میکنی روی هرکدوم اسم ۱۴ معصوم رو میگی و یه جمله داره اونو میگی و بین همسایه پخش میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم همینطوری بود البته به جدایی منو شوهرم راضی نبود فقط میخاست که پسرش تابع خودش باشه...دع ...

شما اگر میخوای واقعا ازش انتقام بگیری، باید سعی کنی با همین مسايلی که برات پیش آورده، بفهمی گیر کار خودت کجا بوده، ازش متنفر نباش. تنفر آدم رو خنگ و خسته میکنه. مطمين باش اونم نبود، خدا یه نفر دیگه رو اجیر میکرد اذیتت کنه. تا رشد کنی. اون بدبخت سهمش همین شده که گند بزنه به دنیا و آخرت خودش و ندانسته و نخواسته باعث رشد تو بشه.

خواهر گلم حتما حرز امام جواد و امیرالمونین(ع) رو تهیه کن و همراهت باشه

من از زمان تولدم به این حرزها احتیاج داشتم میبینم چقدر حسودن ولی هیچیشون نمیشه ولی من تا یه چی بگن فورا چشم میخورم زندگی من مثل تار مو باریک شده

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
چطوری باید همراهمون باشه کجا بذاریم

به بازوی راستت .الان تو نت بزن مویسسه فرهنگی اسم اعظم  مشهد کامل توضیح داده ‌درباره حرز .اگه مشهد هستی حضوری میتونی بری اگه نه شماره تو سایت زنگ بزن بگو مشکلم اینه .مشاور مذهبی دارن .طلبه و روحانی حرز رو برات مینویسن 

شما اگر میخوای واقعا ازش انتقام بگیری، باید سعی کنی با همین مسايلی که برات پیش آورده، بفهمی گیر کار ...

کجا رشد کردم؟زندگیم تباه شد...شوهرم بهم بدگمان شد..افتاد زندان..من موندمو بچه هام...دو ساله دارم زجر میکشم..همه چیمو این دو سال از دست دادم...از زندگیمونم عقب افتادیم درحالیکه به سرعت داشتیم بالا میرفتیم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
میشه از مفاتیح خودم بنویسم یا باید خرید؟

تو مفاتیح حرز دو خطی هست که خودتون میتونید بنویسید والبته در روز خوبی و ساعت خوب .ولی حرز کبیر آداب خاص و دقیقی داره .همین موئسسه که تو مشهده طلبه هستن و خودشون دقیق براتون مینویسن .قبلشم میتونی با مشاورش صحبت کنی و راهنماییت میکنه 

شما اگر میخوای واقعا ازش انتقام بگیری، باید سعی کنی با همین مسايلی که برات پیش آورده، بفهمی گیر کار ...

اسی اتفاقا منم همیشه ازین خوشحالم ک اون دنیایی مادرشوهرم یا هرکی برام جادو کرد و طلسمم کرد  مدیون منع ‌و من هیچوققققققت  نمیبخشمشون. بعد دقیقا درسته اونا جادو میکردن و ب بدترین شکل ممکن زندگی  و جوانی من رفت پای غصه بی پولی بدبختی  جنگ اعصاب  دندونام همه خراب شدن و...

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
خانم ها دختر خواهرم مریضه 8 سالشه دکتر ا میگن درمان نداره هرکی میتونه براش صلوات بفرسته شفا بگیره مم ...

عزیز دلم منم خودم بچم بیماره دلشکسته هستم با دل شکسته دعا میکنم ابجی گلت شفا بگیره

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی