2777
2789
عنوان

زخم صورت دخترم

161 بازدید | 12 پست

دخترم خورد،زمین دوماه پیش کنار ابروش زخم عمیق شد ـبعد مامانم گفت بخیه نزنیم ک جاش بدتر میمونه حالا نمیدونم کار درستی کردم یان . . الان جاش گوده قرمزه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیگ دارم دیوونه میشم 

باید بخیه میزدی پماد ترمیم کننده خارجی هم میگرفتی چرا نبردی دکتر اونا بهتر می‌دونستن. من یه جا بقیه کوچیک بالا نافمه هرموقع میبینمش غصم میشه چه برسه رو صورت 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اونموقع ها کرم ترمیم کننده قوی خارجی میگرفتی هرلحظه رو زخمش میزدی میموند. یعنی جوری ک کرم رو نم ...

از همون اول ترمیم کننده خوب گرفتم براش تا الانم میزنم . همونجور ک میگی میزنمم .ولی باز یکم گوده ـ نمیدونم بخیه میزدم خوب بود،یان

باید بخیه میزدی پماد ترمیم کننده خارجی هم میگرفتی چرا نبردی دکتر اونا بهتر می‌دونستن. من یه جا بقیه ...

من خیییلی ترسیدم . مامانمم اونجور گفت . گفتم باشه ـگفت بخیه بدتر جاش میمونه . منم کلا ترسیدم نبردم . کاش میبردم 😞😞😞

از همون اول ترمیم کننده خوب گرفتم براش تا الانم میزنم . همونجور ک میگی میزنمم .ولی باز یکم گوده ـ نم ...

نمیشع برد لیزر؟

نمیدونم چن سالشه ولی با یه متخصص زیبایی حرف بزن. جاش با لیزر میره فک کنم.

بخیه نمیزنن پماد خوب بهت معرفی می‌کن، 

بردم . میگن پماد ترمیمی دیگ تاثیر زیادی نداره . باید سابسیڗن لیزر یا جراحی بشه . اونم چون کوچیکه میترسم نمیتونه طاقت بیاره