2777
2789

سه تا کلاس نهم پیام درس میدم بچه ااش یکی از یکی پررو تر و بی ادب تر و درس نخون تر هر چی بهشون میگی گوش نمیدن دیروز دو تا از بچه ها داشتن کنفرانس میدادن برای اولین بار از اول مهر تو کل کلاسام قرار بود کنفرانس بدن و کنفرانسشون زیاد جالب نبود و از طرفی بچه ها سرو صدا میکردن و حرف گوش نمیدادن اونوقت معاون که خودش قبلا پیام درس میداد اومد نشست سر کلاس من به قول خودش که چرا کلاس شلوغه بعد کنفرانس بچه ها تموم شد گفت من قبلا گیام درس میدادم کنفرانستون خوب نبود فلان جور سوالارو مینویسید خوب نیست همش از تدریس من ایراد گرفت من چون سال اولمه و اومدم جای اون پیام درس میدم همش میخواد بهم ایراد بگیره به تدریسم به کلاسم بگه تدریست بده و کلاست شلوغه خوب من چی کنم وقتی بچه ها بی تربیت و حرف گوش نکنن حتی چند تاشون سواد خوندن و نوشتنم ندارن تو کلاس نهم خیلی عصبانیم بعد تو دفتر دوربین گذاشتن همه چیزو رصد میکنن معلم و دانش آموز یه حریم خصوصی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نده... خودتو بگیر هم برا بچه ها هم معلما.... من ک زبان هستم چی بگم سطح بچه ها صفر........

زبان مدرسه ک سطح ش خیلی پایین هست .بچه ها کلاسم نرقته باشن از گوشی ها تا اون حد بلدن

اگرم اموزشگاهی ک مشکل از مدیر هست ک اجازه مبده بچه ها بدون یادگیری برن بالاتر

درباره کلاسداری باید دوره اموزشی ببینی و مطالعه کنین .

با صدای خیلی بلند در کلاس صحبت نکنین 

قاطعیت داشته باشین و نمره نظم کلاسی اختصاص بدین و در کارنامه ماهانه لحاظ کنین

با ناظم هم دوستانه صحبت کنین و بگید موردی هست لطفا به خودم بگین خوشحال میشم لطف کنین تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید ، فقط لطفا جلوی بچه ها از کارم ایراد نگیرید ، ماهمکاریم و باید پشتیبان هم باشیم .

دوربین گذاشتن کار خوبیه .

معلم دانش اموز چه حریم شخصی باید داشته باشن در مدرسه 🤔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
زبان مدرسه ک سطح ش خیلی پایین هست .بچه ها کلاسم نرقته باشن از گوشی ها تا اون حد بلدناگرم اموزشگاهی ک ...

نه زبان مدرسه تو روستا هستم... بخدا هیچی بلد نیستنگاهی حروفم درست نمینویسن.... 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

نمیدونم پایه چندم تدریس میکنید ولی کاش توی یکی دو جلسه حروف و جاهایی که پایه است و بلد نیستن رو بهشون درس بدید بعد درس خودتون جلو ببرید.

نمیدونم امکانش هست یا نه ولی اگر براتون مقدور بود انجام بدید.

روستا طبیعی هست

ولی اگر امکاتس هست از اول درس بده

اونها اگر ندونن هیچی از درس ات متوجه نمیشن. اگر فکر میکنی دوست دارند یاد بگیرن کنارش از صفر شروع کن کمی یاد بده حروف رو یاد بگیرن

بعضی معلم ها انرژی دارن بچه ها جذب شون میشن. سعی دوست شون‌بازی علاقمند بشن ب زبان

ایشالا موفق میشی