2777
2789
عنوان

بچه ها زندگیم چرا ی دفه اینجوری شد،تروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 102 پست

نه عزیز شمام برو خونه ت باهاش 

اصلا و ابدا نمون 

جوری رفتار کن که اره بقیه خبر ندارن زشته عیبه و ...

ماهم ببر خونه 

عزیز تفریح شوهرت چیه 

چه تفریح چه سرگرمی چیزی داشته که دوست داشته ولی شما نذاشتی 

چندین بار توی خرفات بگو هر چی شما بگی هر چی شما بخوای 

عزیز این کلمات جادویی هست 

احساس قدرت مردت رو برگردون 

تا زندگیت درست بشه 

از حرفات مشخصه ایشون حس قدرت رو از شما نگرفته 

حس میکنه داری کنترلگر میشی 

فقط زندکیت رو نجات بده عزیز 

مطمئن باش هیچ خیانتی نکرده و نمیکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز شمام برو خونه ت باهاش  اصلا و ابدا نمون  جوری رفتار کن که اره بقیه خبر ندارن زشت ...

صد در صد مطمینم نکرده،هیچ تفریحی،هیچ تفریحی نداره،همش کارو پول و من و بچه ها،دوست داره ف کنم تنها سفر خارجی بره،منم بگم برو عزیزم

فردا قرار بوده بریم شهرمون ،کلا میگه،دوستاش همه مجردی میرن کشورهای خارجی،این همه جا با من بوده،اصلا ...

به نظرم یا دوستاشو دیده وبا خودش مقایسه کرده یا  زیر گوشش خوندن 

کاش از این دوستاش فاصله میگرفت 

بهش بگو باشه موافقم مجردی برو سفر اتفاقا خیلی خوبه واسه روحیه آدم ولی قبلش یه پرستار بگیر برا بچه ها  و بچه ها رو میذارم پیش مامان بابام و پرستار به کاراشون برسه 

من خودمم مجردی میخوام برم سفر خارجی  روحیه ام عوض شه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
همین الان برو آیات رقیه ابطال السحر دانلود کن غسل کن بده بش بخوره سوره بقره رو هم تا انتها بخون  ...

چی بدم بخوره،صبح زود میخاد بیدار بشه بره کارای اداری پدرش رو انجام بده،بعدش هم دیگه می‌ره تا غروب،ک بخاد بره شهرمون

ببین یعنی اصلا ،میگم ما خوب خوب بودیم،همش بیرون بودیم،اومدیم شهرستان پیش خانواده ها،حالا فردا قرار ب ...

خب عزیزم به جای اینکه بهش پیم بدی بیا تو اتاق حرف بزنیم و تهشم گریه کنی و اینا منطقی با هم حرف بزنید ... 

البته اینم بگم که من دقیق نمیدونه مسئله چیه ولی خب سعی کن عقلانی پیش بری❤

دبیر آینده🤗👩‍🏫
به نظرم یا دوستاشو دیده وبا خودش مقایسه کرده یا  زیر گوشش خوندن  کاش از این دوستاش فاصله ...

اصلا زن ستیز و مرد سالاره شوهرم،من بگم تنها تا قم هم برم قبول نداره،اصلا

صد در صد مطمینم نکرده،هیچ تفریحی،هیچ تفریحی نداره،همش کارو پول و من و بچه ها،دوست داره ف کنم تنها سف ...

اره بره مگه چی میشه حالا برای سفر خارجی میخای طلاق بگیری بگیری بچه ها رو الاخون کنی بگو باشه یه سری با دوستات برو یه سری هم با من و بچه ها

خب عزیزم به جای اینکه بهش پیم بدی بیا تو اتاق حرف بزنیم و تهشم گریه کنی و اینا منطقی با هم حرف بزنید ...

اصلا میخاستم منطقی حرف بزنم،حالاتش و گفتارش حالم رو بهم زد،از فشار رفتارش گریم گرفت،اون ک همیشه دلش رحم میومد گفت خب،گریه زاریت تموم شد،میخام بخابم

چی بدم بخوره،صبح زود میخاد بیدار بشه بره کارای اداری پدرش رو انجام بده،بعدش هم دیگه می‌ره تا غروب،ک ...

عزیزم این آیات دانلود کن بخون روی یه لیوان آب بده بخوره خوب میشه بر میکرده بت

از خدا کمک بخوااااه شک نکن که بهترین ها رو واست رقم میزنه... 

قران رو باز کردم،خدا بهم گفت هیچ خیری سمتت نمیاد مگر ب اراده ی من،هیچ شری هم نمیاد مگر ب خاست من