2777
2789
عنوان

بچه ها زندگیم چرا ی دفه اینجوری شد،تروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 102 پست
متاسفام خیلی ناراحت شدم. اما امکان داره که سرش جای دیگه گرم باشه. یکم چکش کن پیماشو و صداشو ضبط کن ب ...

ببین یعنی اصلا ،میگم ما خوب خوب بودیم،همش بیرون بودیم،اومدیم شهرستان پیش خانواده ها،حالا فردا قرار بوده بریم،میگه خودم میرم،تو لازم نکرده بیای،شوهرم یک روزم منو تنها نذاشته،صبح تا شب یا سره کاره یا با منو بچه ها بیرون،تمام گوشیش هم چک کردم و مطمینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل موضوع اینا نی عزیز  کسی که بخواد خیانت کنه جار نمیزنه از قبل بگه  آسه میره آسه میاد.. ...

نبخدا،حرفش شده اینکه من این همه پولدارم ولی اختیارم افتاده دست تو برا سفرهام،اصلا خودش مخالف شدید سفر مجردی بوده

ببین دعا و جادوتون کردن حتمن

بخدا اصلا شده از این رو ب اون رو،این همه گریه کردم ،بی واکنش رفت خابید،دلم میخاد ول کنم اصلا بمونم خونه بابام،ولی عروسی خواهرمه،همه چی قاطی شده

بچه ها راه حل بدین چکار کنم،چیشد ی دفه،اگه واقعا فردا خودش بره مارو نبره چکار کنم

همین الان برو آیات رقیه ابطال السحر دانلود کن غسل کن بده بش بخوره سوره بقره رو هم تا انتها بخون 

ااای کااااش اینکارو نکرده بودی...  چشم زخم خییلی تاثیر بدی داره....

خواهرای گلم خیلی حالم بده،پدر مادر پیر دارم و دوتا بچه و عروسی خواهرم،همه چیزم قاطی شده ،غرورم و احساسم همه نابود شده

خواهرای گلم خیلی حالم بده،پدر مادر پیر دارم و دوتا بچه و عروسی خواهرم،همه چیزم قاطی شده ،غرورم و احس ...

کی میخواد بره سفر؟

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خوب بگو منو بچه هاتوهم ببر تنهايي نه پس بهانه جوره

فردا اگه واقعا،واقعا تنها بره یعنی حرفاش صحت داره و واقعا باید ب فکر جدای باشم،چون محاله مارو اینجوری ول کنه،من یکشنبه ی آزمون مهم داشتم