2777
2789
عنوان

بچه ها زندگیم چرا ی دفه اینجوری شد،تروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 102 پست
قران رو باز کردم،خدا بهم گفت هیچ خیری سمتت نمیاد مگر ب اراده ی من،هیچ شری هم نمیاد مگر ب خاست من

یاااا الله🥺🥺🥺🥺🥺

نذر صلوات کن به نیت 14 معصوم

ان شاءالله که خدا به زودی حاجت روات کنه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا میخاستم منطقی حرف بزنم،حالاتش و گفتارش حالم رو بهم زد،از فشار رفتارش گریم گرفت،اون ک همیشه دلش ...

واه واه .. باهاش سرد رفتار کن بعضی وقتا هم باید این مردا رو بی محل کنی با متوجه بشن دنیا دست کیه

دبیر آینده🤗👩‍🏫
یاااا الله🥺🥺🥺🥺🥺 نذر صلوات کن به نیت 14 معصوم ان شاءالله که خدا به زودی حاجت روات کنه عزیزم

اخه عزیزدلم میدونی دلم از چی میسوزه،بخدا تعریف از خود نیست،من خیلی زیباتر و اندام و ظاهرم بهتر از شوهرمه ،ب روز ب روزم،حتی من زیاد ظاهر شوهرم و دوس نداشتم زیاد،دوستش دارم ولی اصلا عاشقش نیستم ،ولی بروز ندادم،اونوقت اون الان داره برا من ناز میاد

واه واه .. باهاش سرد رفتار کن بعضی وقتا هم باید این مردا رو بی محل کنی با متوجه بشن دنیا دست کیه

اصلا باهاش بی محل بودم،یهو شروع کرد غر غر،ک ماتم میگیرم میخام بیام خونه،و از این حرفا،اون خودش حرفاش و رفتارش رو یادش رفته،معذرت هم نخاسته،توقع داره من باش بگم و بخندم

اخه عزیزدلم میدونی دلم از چی میسوزه،بخدا تعریف از خود نیست،من خیلی زیباتر و اندام و ظاهرم بهتر از شو ...

عزیزم شاید اونم این حست رو گرفته و به خودش گفته خانومم قدرمو نمیدونه و داره میره که بزنه به دره جیمبوووو، 😥

خوندم و متاثر شدم. خب اینکه همیشه کنار هم بودین و بخوبی و خوشی یه طرف قضیس. ولی همسر شما شبیه یه مین خاموش پیش رفته این همه سال ! حالا بایه بحث زن و شوهری ک بد تر از اینام بین بقیه پیش میاد صبحش یادشون میره نمیشه اینقد مصمم شد به جدا شدن و طلاق. 

بله همینه که میگید. پول به ایشون توهم داده.

و بدون در نظر گرفتن جایگاه الانش داره براحتی حرف از طلاق میزنه. جایگاه الان ایشون شوهر بودن و پدر بودن هست ک متاسفانه غیر منصفانه عمل میکنن. 

شما هیچ کاری نیاز نیست بکنید. جز اینکه یه مدت یا تنهاشون بزارید یا تو همون محیط خونه بمونید. و فعلا هم برای کسی بازگو نکنید.

شما مطمئنین همسرتون رو کاملا در همه اوصاف میشناختین؟؟ 

اینقدرام راحت نیستا که  بگن خدافظ!!! 

کارشناس همه مسائل
اصلا باهاش بی محل بودم،یهو شروع کرد غر غر،ک ماتم میگیرم میخام بیام خونه،و از این حرفا،اون خودش حرفاش ...

حالا میخوای با خواهر یا مادر یا حتی دوست صمیمی که مشکلاتت رو باهاش درمیون میزاری و مشورت میگیری صحبت کن ... به قول معروف هر سری یه فکری داره

دبیر آینده🤗👩‍🏫
عزیزم شاید اونم این حست رو گرفته و به خودش گفته خانومم قدرمو نمیدونه و داره میره که بزنه به دره جیمب ...

اخه من اصلا اصلا بروز نمیدم ،بدرقه اش میرم،برای روابط ج وقت میذارم،تو همه چی،

حالا میخوای با خواهر یا مادر یا حتی دوست صمیمی که مشکلاتت رو باهاش درمیون میزاری و مشورت میگیری صحبت ...

عزیز دلم دردم همینه،ک نمیتونم بگم،اللن خونه پدرم ی شرایطی داره ک اگه توضیح بیشتر بدم میترسم شناسایی بشم،فقط باید تو خودم بریزم

خوندم و متاثر شدم. خب اینکه همیشه کنار هم بودین و بخوبی و خوشی یه طرف قضیس. ولی همسر شما شبیه یه مین ...

اره،مطمین صد در صدم ک سرش جایی گرم نیست ،چون از چندجا کنترل دارم ک خودش نمیدونه و مدام وقتش با منه،ولی با این حرفتان ک‌مین خاموشه موافقم.احساس میکنم از این همه مسیولیت خسته شده،از اینکه مطابق میل من شده،این باره دومه تو دعوامون حرفهای اینجوری میزنه

مرسی عزیز دلم ،دیگه من غلط کنم حتی عکس کیک بذارم 

اره حتی اونایی که فکرشم نمی کنیم ممکنه دشمنمون باشن و پشت پرده کارایی بکن ...ان شالله مشکلت حل میشه فردا بیا بهمون بگو لایکم کن بیام