آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5652 عنوان ام آر آی توی اصفهان با بیمه تامین اجتماعی کجا برم 21 بازدید | 4 پست دوستان بیمه تامین اجتماعی دارم اگر برم بیمارستان شریعتی ایا هزینه اش رایگان چون این بیمارستان تامین اجتماعی هست شما میدونید من کجا باید برم ؟تکمیلی ندارم میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید دیروز | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2698 رایگان باید باشه نباشه هم مبلغ خیلی کم میگیرن با بیمه سلامت بیمارستان ۲۰۰ تومن میشه
آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5652 رایگان باید باشه نباشه هم مبلغ خیلی کم میگیرن با بیمه سلامت بیمارستان ۲۰۰ تومن میشه سلام بیمارستان شریعتی را میگید ۲۰۰تومن میشه؟ من بیمه تامین اجتماعی دارم میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2698 سلام بیمارستان شریعتی را میگید ۲۰۰تومن میشه؟ من بیمه تامین اجتماعی دارم ن منظورم اینه منی که بیمه نداشتم ارزون شد شما که بیمه دارین بیمارستان تامین هم برین صددرصد رایگانه
آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5652 ن منظورم اینه منی که بیمه نداشتم ارزون شد شما که بیمه دارین بیمارستان تامین هم برین صددرصد رایگانه ممنونم ازتون ببخشید من باید خضوری برم نوبت بگیرم ببخشید زیاد سوال پرسیدم میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید