2777
2789
عنوان

یه چیز بگم

121 بازدید | 22 پست

سلام. سریال یوسف پیامبر رو به اتمامه فکر کنم و یه چیزی که به ذهنم رسیده رو دوست داشتم اینجا بگم.

راجع به عشق افسانه ای زلیخا به حضرت یوسف،

طبق برخی منابع زلیخا نه از زمان جوانی یوسف بلکه از قبل از تولد یوسف حتی عاشقش میشه.

تو ۹ سالگی خودش اگر اشتباه نکنم.

(ماجرای رویای زلیخا رو مطالعه کنید خیلی جالبه)

و من به این فکر میکنم که خدا چقدر مهربونه و هوای همه رو داره 

که هم مردم مصر رو یکتا پرست کرد 

و قحطیشونو با حضرت یوسف مدیریت کرد

هم زلیخا رو به عشقش رسوند هم به ما کلی درس با آوردن  این سوره مبارکه تو قرآن کریم داد.

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال برادراش اونو توچاه انداختن و رفتن ..یا فروختنش؟؟

انداختن و بعد این که فهمیدن یه گروه پیداش کردن و گفتن این غلام خوبی میشه و... اومدن و گفتن پول بدید و...

بله درست خدا بفکر همه هست غیر ازمن 😔ولی حواسش به من هم هست خیلی مثلا تا میام یه راهی برا پیشرفت زندگیم پیدا کنم دقیق زمان و زمین بهم میزنه تا من به اون پیشرفت نرسم همون جوری تو مشگلاتم غرق بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هم از زمان حضرت یوسف پارتی بازی بود که جای خوب مصر رو به برادراش بخشید و همش میگفت ما خدمت گذار مردی ...

🤦🏻‍♀️😂💔فرمان خدا بود که اینا بهم برسن باز دوباره.

جبران ۴۰ سال فراق بود دیگه

هم از زمان حضرت یوسف پارتی بازی بود که جای خوب مصر رو به برادراش بخشید و همش میگفت ما خدمت گذار مردی ...

درسته حضرت یوسف پیامبر بوده ولی معصوم نبود پیامبر معصوم فقط اخرین پیامبر حضرت محمد که از هر گناهی دور بوده

بله درست خدا بفکر همه هست غیر ازمن 😔ولی حواسش به من هم هست خیلی مثلا تا میام یه راهی برا پیشرفت زند ...

فکر کنم خیلی حالتون بده و حرفاتون طبیعیه اما هرچیزی علتی داره . یا حکمت الهیه یا دلیل عقلی داره یا ماورایی

شاید اون مسیر تهش خوب نیست یا حتی شاید مشکل از خودتونه که کاراتون گره میخوره  و...

به اینا فکر کردید؟

درسته حضرت یوسف پیامبر بوده ولی معصوم نبود پیامبر معصوم فقط اخرین پیامبر حضرت محمد که از هر گناهی دو ...

نه همه پیامبر ها عصمت داشتن.

اما عصمت ۱۴ معصوم فرق داره