2777
2789
عنوان

میکروب معده

2926 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها کسی میکروب معده داشته علاعمش چیه؟؟؟من همش تنگی نفس ،بی حالی،درد پشت کمر و گاهی هم تیر کشیدن زیر سینه ام 

ازمایش دادم گفتن تست مثبت شده و معده ام میکروب داره .کسی بوده مثل من علاعمش باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان 3روز هست واسم دارو نوشته 5روز اول گفته صبح ناشتا امپرازول بخورم و هر 12ساعت اموکسی سلین

اما خیلی حالت گیجی و تنگی نفس دارم اصلا تعادل ندارم سرپا بایستم 

اره عزیزم من داشتم ببین داروبهت میده باید دوهفته بخوری تا خوب بشی بعدشم هرروز یه نصف لیوان شیرین بیا ...

منظورتون پودر شیرین بیان هست؟؟بجوشونم چطور استفاده کنم؟؟

منظورتون پودر شیرین بیان هست؟؟بجوشونم چطور استفاده کنم؟؟

دکتر بمن‌گفت شیرین بیان نخور ورم میاره وفشارو میبره بالا اگر خدایی نکرده مشکل فشار دارین اصلا نخورین

بمن‌گفت قبل غذا عرق نعنا و عرق زیره بخورم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دکتر بمن‌گفت شیرین بیان نخور ورم میاره وفشارو میبره بالا اگر خدایی نکرده مشکل فشار دارین اصلا نخورین ...

بله من هم شنیدم چون رفتم عطاری همین حرف شمارو به من گفتن

من داشتم بیشترش معده دردای شدید بود نمیتونستم اصلا صاف بشم  سوزش سینه رو هم داشتم  ممکنه بخاطر اسید معدتم باشه مشکل گوارشیم شدید داشتم مثلا هرچیزیو نمیتونستم دیگه بخورم هم معده درد میگرفتم هم ببخشید حالت تحوع و...

بخند