2777
2789
عنوان

میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 2984 بازدید | 31 پست
من داشتم بیشترش معده دردای شدید بود نمیتونستم اصلا صاف بشم  سوزش سینه رو هم داشتم  ممکنه ب ...

من درد معده ندارم فقط بی حالی و گیجی سنگینی قفسه ی سینه و درد پشت کمر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه علائم رفته  یعنی خوبی و دوباره نمیخواد ازمایش بدی؟

من از کلاس سوم تا 7 ام درگیر بودم دکتر خوب پیدا کردم 1 سال تمام بدون ثانیه ای کمو زیاد  بگم روزی بیشتر از 10 تا قرص خوردم بعدش خوبه خوب شدم البته بگم رعایت نمیکنم رژیم اما بعضی وقتا مثلا ممکنه 2ویا 3 بار در سال معده درد بگیرتم که باید برم سرمو سوزن بزنم ولی اصلا قابل قیلس با قبلم نیست 

بخند   
من درد معده ندارم فقط بی حالی و گیجی سنگینی قفسه ی سینه و درد پشت کمر

بی حالیو گیجیو من نداشتم ولی سردردو مثلا همین رو یکی از نزدیکامون دیدم داشت بعد با یه ازمایش مشخص نمیشه من اندوسکپیو 2و3 معدل ازمایش دادم تا قطعی گفتن  میکروب معدس 

بخند   
ارثیه یا ...  از چی میگیری  واگیر داره؟

نه ارثی نیست معده و روده میکروب داره غیر فعالنو مفید اگه فعال بشن مضرن یا فک کنم زیاد بشه تغذیه بدو استرس میتونه از دلیلاش باشه من خودم بدنم ضعیف بود  خوردو خراکمم کم بود خیلی  به قول معروف بنیم ضعیفه برا همین راحت تر گرفتم 

بخند   
نه ارثی نیست معده و روده میکروب داره غیر فعالنو مفید اگه فعال بشن مضرن یا فک کنم زیاد بشه تغذیه بدو ...

من هم ی مدت رژیم و باشگاه میرفتم خیلی ضعیف شدم 

از همون موقع اینجوری شدم 

فقط خداکنه زودتر خوب بشم 

من هم ی مدت رژیم و باشگاه میرفتم خیلی ضعیف شدم  از همون موقع اینجوری شدم  فقط خداکنه زود ...

رژیم غذایی محکم بگیر 50 درصدش فقط همینه  ایشالا زود خوب میشی 

نگران نباش  

بخند