2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم .خدا کجایی

425 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها حالم بده دلم مرگ می خواد ادم  چقدررمی تونه بدبخت باشه تاپیک قبلیمم هس من انسدادلوله دارم رفتم عمل باز نشد دکتر گفته با دارو هم با اون یه دونه باردارمیشی .اگ نشد ای وی اف باید کنی از وقتی که از عمل اومدم شوهرم اخلاقش عوض شده ی طوری رفتار می کنه انگار دکتر جوابم کرده .الانم گیر داده باید بریم محله مادرم زندگی کنیم اونا سمت رباط کریم هستن منم با خانوادم تهرانم از اول ازدواج قرارگذاشتیم که از ته آن خونه بگیره.۱۰ روز دیگه باید خونه خالی کنم نمیره دنبال خونه ای گاش مادرش یکم انسان بود هیچ کس از محبت فرار نمی کنه بچه ها اما این زن گوشت منو از دور می خوره حالا بماند چقدر دلم و شکسته عذابم داده. شوهرم میدونه من رباط کریم نمیرم داره حرصم میده خدایا کجایی چرا عمل بی نتیجه شد منو پیش شوهرم شرمنده کردی .خدایی که همه جا هست همه جارو می بینه پس چرا منو نمی بینه .بهم گفت من میرم از اون ور خونه پیدا می کنم نخواستی خوش اومدی .انگار دنبال بهونه می گرده الان ۲ روز دعوا کردیم من خونه مامانمم.خدارو شکر بابام پشتمه .انقدر غصه خورم جای بخیه هام درد می کنه از خدا دلم شکسته 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات خوشحالم که خانوادت پشتتن و ازت حمایت میکنن عزیزم🌸

توی زندگی همه چالشایی بوجود میاد که مطمئنم میتونین از پسش بربیاین 

امید وارم هرچی صلاحه برات اتفاق بیفته فقط خودتو نباز و هوای خودتو داشته باش

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸

اصلنم جلو شوهرت شرمنده نشدی ینی چی این حرف

اگر شوهرت همچین بود بنظرت باید غصه میخورد که جلوت شرمنده شده

مگه دست خودته😑

اگر شاغل نیستی سریع شاغل شو و مستقل شو 

من نمیدونم شوهرت چرا اینجوری رفتار میکنه چون روابطتدنو ندیدم نمیتدنم درکل حق رو به کشی بدم ولی تو بخاطر مشکلت نباید شرمنده باشی

بابامم همینو میگه ‌ناراحت اینم که میدونه با ی لوله میشه باردارشد ولی رفتارش بابام تند شده

الان ک تو روزای سختی وقتشه بشناسیش اگه رفتارش عوض شده ک بشه فدای سرت تو زندگی خودتو بکن باور کن یوقتا ما میگیم خدایا چرا اینطوری شد ولی بعد میفهمیم چ بهتر ک این اتفاق افتاد

برات خوشحالم که خانوادت پشتتن و ازت حمایت میکنن عزیزم🌸 توی زندگی همه چالشایی بوجود میاد که مطمئنم ...

مرسی عزیز اتفاقا بابامم همینو میگه میگه چرا نا امیدی جدا شو اون بدرد زندگی نمی خوره ی جور بر خورد می کنه انگار دکتر گفته دیگ بچه دار نمی شی