2789
اون سرد شد کم کم تماس رو کم کرد زنگ میزد میگفت نزن کار دارم خودم بهت میزنم بعد امروز زد گفت نمیتونه& ...

پس عاشق نبوده متاسفانه به هدفش که رسیده کم کم سرد شده  خدا لعنت کنه همچین پسرای رو😔

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباه نکن تا الان اشتبا کردی تکرارش نکن اون ادم اشتباهه چند سالته؟

میدونم ولی مجبورم برای تسکین خودم ازدواج کنم موندم چطوری بکشمش بیاد طرفم  دوباره و راضیش کنم 

امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

ما مِن عَبدٍ أذنَبَ ذَنباً فَنَدِمَ عَلَیهِ اِلاّ غَفَراللهُ لَهُ قَبلَ أن یَستَغفِرَ.

هر بنده‌ای که از گناهی که مرتکب شده پشیمان شود، پیش از آنکه استغفار کند خداوند گناهش را می‌آمرزد. (جامع‌ احادیث الشیعه، ج ١٤، ص ٣٣٨)

میدونم گناه بخشیده نمیشه تسکین برای دل خودمه 

اینجوری ب ارامش نمیرسی به خاطر حرف مردم خودتو بدبخت میکنی البته هیچکس نمیتونه قضاوتت کنه ببخشید اگه منم چیزی گفتم 

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
میدونم ولی مجبورم برای تسکین خودم ازدواج کنم موندم چطوری بکشمش بیاد طرفم  دوباره و راضیش کنم&nb ...

اون الان کارشو کرده و هدفش همون بودع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

خدا تو رو بخشیده و تو پاکی و مبرا.  اینکه پافشاری کنی به اینکار یعنی آمرزندگی خدا رو بردی زیر سوال عزیزم. بسه دیگه تمومش کن وگرنه مرتکب گناهان بعدی میشی. گناه بعدیت میشه ظلم به آینده و زندگی خودت و اون پسر. من جایی خوندم که ازدواج با شخصی که رابطه داشتی تا ابد حرامه.