2789
37 اون 41

تو تاپیک قبلی ۳۳ سالت بود اخه

چقدر زود بزرگ شدی

مسخره کردی ملت؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
تو تاپیک قبلی ۳۳ سالت بود اخه چقدر زود بزرگ شدی مسخره کردی ملت؟

نه اعصابم خرابه عزیزم 33  سالمه حالا اگه باور ندلری میتونی بری من واسه اینکه کسی باورم کنه تاپیک نزدم راه کار میخوام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سنی هست اونا صیغه ندارن زیر بار هم نمیره 

اون مهم نیست نیت شما مهمه. شما قصد بدی نداشتی و از طرف شما حلاله. کاش میشد صیغه رو ادامه بدی اما حالا که نشده شما مقصر نیستی و دیگه بهش فکر نکن

گلم ایشون ک ترکتون کرده متاهله اخه تویه تاپیک هات انگار گفتی متاهل و زن بچه دارع 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نه اعصابم خرابه عزیزم 33  سالمه حالا اگه باور ندلری میتونی بری من واسه اینکه کسی باورم کنه تاپی ...

موفق باشید

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
گلم ایشون ک ترکتون کرده متاهله اخه تویه تاپیک هات انگار گفتی متاهل و زن بچه دارع 

مرد متاهل همانطور که به همسرش وفا نکرده قطعا به شما هم وفا نمی کنه و از اولش مشخص بوده چنین عاقبتی. دیگه خودت رو سرزنش نکن و به چشم یک تجربه ببین و تمام.

مرد متاهل همانطور که به همسرش وفا نکرده قطعا به شما هم وفا نمی کنه و از اولش مشخص بوده چنین عاقبتی. ...

نه اون تاپیک مال قبل اون اون اقای متاهل این نیست . من اونو ردش کردم اصلا باهاش رابطه نداشتم ... این یکی دیگه س

این کارو کردم مسیله حیثیتم هست  حریف قلب میشم ولی وجدان و ارامش ندارم

چرا پای حیثیتت در میونه؟ 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا!