2789
عنوان

جماعتِ مُرده پرست 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست
نگفتم مشکل از اون بوده که گفتم الان که مُرده چرا دارن خودشونو جر میدن؟

خیلی ها اینجورین بیشترم به خاطر حرف اطرافیان و نمایش بین مردم

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

دقیقا همسر من ، هر چی میگم برو به پدرت سر بزن میگه حال ندارم اما مطمئن هستم خدایی نکرده فوت کنه هر هفته میره سر مزار. و کلی گریه می کنه همینارو بهش گفتم گفتم میخوای انتقام بگیری از پدرت که نمیری بهش سر بزنی (آخه همشون معتقدن پدرشون بد اخلاقه) چند روز پیش پدرشون جایی کار داشت من بردم و کمکش کردم تو راه قسمم داد گفت به شوهرت بگو بیاد به من سر بزنه یه روز میاد که من نیستم دلم خیلی برای سوخت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا رحمتش کنه...دلم سوخت...خدایا مارو توی پیری و کوری محتاج هییییچ کس نکن...

ببخشید میشکا چیه؟شیرینی شهر خودتونه؟کدوم شهرید شما؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نگفتم مشکل از اون بوده که گفتم الان که مُرده چرا دارن خودشونو جر میدن؟

چون شوهرش بوده با خیرات داره خودشو آروم میکنه ادم ها قدر چیزهایی و که دارن و نمیدونن وقتی رفتن میفهمن بعدشم به اون پیرزن بدبخت باید حق داد اونم ادم بوده خسته میشده ۲۴ ساعته که نمیتونسته خدمات بده

خدا رحمتش کنه...دلم سوخت...خدایا مارو توی پیری و کوری محتاج هییییچ کس نکن...ببخشید میشکا چیه؟شیرینی ...

نه همه جا رایجه بزنی تو نت میاره

میکادو یا همون میشکا

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نمیشه تاجای کسی نباشیم همینجوری تو آسایش بشینیم درموردش فکرکنیم

گذشته شون مشخص نیست شایدتاتونسته سرش آورده دیگه مادرشوهرت دلش نمیکشیده بهش برسه

البته مورددیدم کسی که بدی کرده اما زنش و بچه هاش موقع مرگ مثل پروانه دورش چرخیدن و بهش رسیدن ازهمه لحاظ

دیگه اون به دله

نه همه جا رایجه بزنی تو نت میاره میکادو یا همون میشکا

اهاااااااا میکادو رو میگی چه جالب میشکا...

خوشم اومد اسمش باحاله.

از این ادما منم تو زندگیم دارن...چندین نفر هستن...

یکیشون مادرش که مرد زاااار میزد بیا و ببین.همونجا گفتم جمع کن خودتو وقتی توبیمارستان بود چقدر گفتم عذابش نده میمیره اونوقت میفهمی گوش نکردی.

بعد زاریش بیشتر میشد.

من میگم این ادما حقشونه درد همون فرد رو بکشن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره درسته

بیشتر مردم اینجوری ن

ولی من تا وقتی مادرم زنده بود مث پروانه دورش گشتم و همه کاری براشکردم سالها زمینگیر بود

همه جوره بهش رسیدم

الان هم دوماهه فوت کرده 😓💔

هم خیرات میدم هم مراسم آبرومند براش گرفتیم

هم قرآن و دعا میخونم براش

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
چون شوهرش بوده با خیرات داره خودشو آروم میکنه ادم ها قدر چیزهایی و که دارن و نمیدونن وقتی رفتن میفه ...

خودشو آروم میکنه 🤣

آهان پس بخاطر همین سرخاک جلو همه خودشونو جر میدن تو خونه صدای خنده هاشون تا سرکوچه میره

همش نمایشه عزیزم من اینارو میشناسم

بعدشم ۲۴ ساعته نمیتونسته خدمات بده به دختراش میگفت وقتایی که دلش گردش میخواد یه نفر بره بمونه پیشش هر چی نباشه چندین سال شوهرش بوده آدم کسی رو که توان نداره صبح تا شب ول نمیکنه بره گردش و تفریح

چرا اصرار دارید عادی جلوه بدید؟

اهاااااااا میکادو رو میگی چه جالب میشکا...خوشم اومد اسمش باحاله.از این ادما منم تو زندگیم دارن...چند ...

مادرشوهرم یه بار سیلی بهش زده بود 😔

شاید تو جوانی اینقدر به زنش ظلم کرده که مادرشوهرت خواسته تلافی کنه،الانم فقط میخواد نشون بده که زن خ ...

از جیب شوهرم میره