2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاشقم بود منم دوستش داشتم و تصمیم ازدواج بود

چندسالته گلم ایشون چندسالش بود

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نه چون با رضایت خودم بوده بدبختی 

بنظرم برو دنبالش بگو باید هزینه ترمیم رو بدی .. من در صورتی باهات بودم ک ازدوااج کنیم نه اینکه ولم کنی

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
میدونم برا نصیحت دیگه دیره ولی اخه چرا،،،، باز خدا ارحم الراحمینه ولی این ذکر برا محبت زن وشوهر هس ...

میدونم ول نمیکنه ولی توی دلم پیش خودم شرمسارم جوابی برای خودم ندارم 

توبه کردم خیلی زیاد اما اگر خدا قبول کنه بازم پیش خودم گناهکارم و عذاب میکشم برای همین میخوام محرم ب ...

فک میکنی محرم شی گناهش بخشیده میشه؟

اگه اینجوری فکر میکنی ک داری اشتباه میکنیتو به خاطر حرف مردم و ابروت میخوای زنش شی

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
حتی اگ با رضایت خودت بوده اگ شکایت کنی مجبوره ازدواج کنه

جدییی یعنی اجازه ندارد مخالفت بکنه و

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بنظرم برو دنبالش بگو باید هزینه ترمیم رو بدی .. من در صورتی باهات بودم ک ازدوااج کنیم نه اینکه ولم ک ...

برای ترمیم نیست عزیزم برای وجود خودم هست روحی و وجدانی عذاب دارم میکشم وگرنه ترمیم که میشه کرد 

برای ترمیم نیست عزیزم برای وجود خودم هست روحی و وجدانی عذاب دارم میکشم وگرنه ترمیم که میشه کرد 

چرا جدا شدین؟ مگه نمیگی عاشق هم بودید؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یعنی تو هیج یک از رابطه های اول دوم سوم چهارم حس نکردی ک عذاب وجدان داری